Vooruitlopend op de officiële opening van 4 juli, introduceert technisch dienstverlener Van Dorp een nieuwe City Solutions (CISO) locatie in Den Haag. Vanuit deze locatie gaat Van Dorp het duurzaam beheer en onderhoud van stedelijke gebouwen uitvoeren, op een manier die aansluit bij de ambitie van de stad om in 2030 CO2-neutraal te zijn.

City Solutions (CISO) is een concept binnen de installatiebranche, ontworpen om steden te helpen hun duurzaamheidsdoelen te bereiken. CISO vestigt zich in de stad dichtbij de klant en combineert logistiek, efficiënte materiaalopslag en het gebruik van fietsen, elektrische voertuigen en openbaar vervoer. Deze aanpak minimaliseert de CO2-uitstoot en draagt bij aan een schonere stedelijke omgeving, geheel in lijn met de wens van gemeenten om een uitstootvrije binnenstad te realiseren.

Locatie middenin de milieuzone van Den Haag
Het nieuwe CISO -kantoor is gelegen tussen de Korte Houtstraat en de Koediefstraat, midden in de milieuzone van Den Haag. Dit stelt Van Dorp in staat om snel en zonder uitstoot haar klanten in de binnenstad te bedienen. Nick Noordzij, Vestigingsleider: "Bij Van Dorp City Solutions willen we het beste voor de stad. Wat begon met een klein team in Rotterdam, is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf. In de afgelopen vijf jaar is Van Dorp City Solutions verantwoordelijk geworden voor het onderhoud van meer dan 200 objecten in het centrum van Rotterdam en hebben we bewezen dat onze aanpak werkt. Met de uitbreiding naar Den Haag zetten we nu een belangrijke vervolgstap. Ik kijk ernaar uit om onze bijdrage te leveren aan deze mooie stad, met zijn grote internationale gemeenschap en sterke overheids-, financiële en juridische sector."

Relevant nieuws

Schrijf je in op onze nieuwsbrief