Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 48 seconden

Op maandag 19 februari van 12.00 – 13.00 uur geeft ISSO een gratis webinar over eenvoudige rekentools rondom het dimensioneren van waterleidingen en warmtapwatervoorzieningen. De deelnemers aan het webinar kunnen kennismaken met zeven digitale rekenhulpmiddelen. De rekentools versnellen in hoge mate het ontwerpproces en de (ontwerp)berekeningen in het offertestadium. Met de rekentools worden bijvoorbeeld de inhoud en het vermogen van warmtapwatertoestellen bepaald of het drukverlies naar een ongunstig tappunt berekend.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt stap voor stap gedemonstreerd hoe de rekentools werken. Ondertussen kan live gechat worden met vragen. Instructeur is Oscar Nuijten, ISSO-projectcoördinator Water & Gas.

De rekentools zijn op verzoek van de installatiesector ontwikkeld door ISSO, kennisinstituut voor de installatiesector en horen bij ISSO-publicatie 55 ‘Leidingwaterinstallaties voor woon- en utiliteitsgebouwen’. De publicatie, de rekentools en het webinar zijn mede mogelijk gemaakt dankzij een financiële bijdrage van Uneto-VNI.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier op www.isso.nl onder Kennisbijeenkomsten/Agenda of stuur een mail naar instructies@isso.nl.