Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 62 seconden

Speciaal voor de installatieprofessional heeft NEN een product ontwikkeld die altijd toegang geeft tot de laatste delen van NPR 3378 én de zes meest relevante gasnormen: het online platform ‘Werken met NPR 3378’. Zo kunnen de praktijkrichtlijn voor gasinstallaties alsook zes belangrijke gasnormen altijd én overal via een pc of een mobile device (onder andere tablet) geraadpleegd worden.

Herziene delen en normen worden automatisch geüpdatet op het online platform ‘Werken met NPR 3378’. De installatieprofessional werkt dus altijd met de laatste informatie. Dit voor een vast bedrag per jaar. ‘Werken met NPR 3378’ bevat vele voordelen, zoals een zoekfunctionaliteit, en het snel en simpel maken van online notities. Ook kan de gebruiker bookmarks maken waardoor eenvoudig en snel de benodigde (gepersonaliseerde) informatie gevonden kan worden.

De Nederlandse Praktijkrichtlijn (NPR) 3378 bestaat uit vele delen, waarvan er jaarlijks enkele worden herzien. Uit de praktijk blijkt dat gebruikers niet zeker weten of zij altijd gebruikmaken van de laatste versies van de NPR-delen. Daarnaast vraagt de praktijk om online toegang tot de belangrijkste gasrichtlijnen en -normen zodat de installateur niet meer met de dikke NPR-map op pad hoeft. Met het lanceren van dit online platform speelt NEN dus in op de behoefte van de markt.

Voor meer informatie: www.nen.nl/werkenmetnpr3378