Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 51 seconden

Clivet WSAN-XIN MFAirview Luchtbehandeling BV heeft tijdens de Vakbeurs Energie in Den Bosch de Clivet WSAN-XIN MF geïntroduceerd. Dit compleet nieuwe vierpijps warmtepompsysteem is speciaal ontworpen voor gelijktijdige productie van warm en koud water. Hierdoor is het mogelijk om te koelen, te verwarmen of gelijktijdig te koelen én te verwarmen. Het vierpijps warmtepompsysteem vormt hiermee een kostentechnisch aantrekkelijk alternatief op driepijps VRF-systemen.

Door inzet van water als overdrachtsmedium is het vierpijps warmtepompsysteem geschikt voor toepassing met onder meer radiatoren, ventilatorconvectoren, vloerverwarming/vloerkoeling, koelplafonds, WTW-units en luchtbehandelingskasten.

De WSAN-XIN MF 4-pijps warmtepompen zijn uitgevoerd met twee compressoren (een inverter en een aan/uit compressor) en een dubbel koudemiddelcircuit. De energiezuinigheid en het hoge rendement van het systeem komen naar voren in de energie efficiëntie coëfficiënt (COP+EER) tot 7,82 bij gelijktijdig koelen en verwarmen. De WSAN-XIN MF is leverbaar in een capaciteitsrange van 50 tot 120 kW en maakt onderdeel uit van de complete multifunctionele 4-pijps capaciteitsrange van Clivet welke doorloopt tot een capaciteit van 1,2 MW.

Voor meer informatie: www.airview.nl