Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 60 seconden

Prognotice BIMEen BIM-model omzetten in een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) is een tijdrovende klus. Toch wordt het steeds vaker geëist door uw opdrachtgevers. Prognotice, specialist op het gebied van software voor meerjaren onderhoudsplannen, heeft hiervoor een dienst ontwikkeld, speciaal voor architecten, bouwers en installateurs. Met deze dienst kunnen zij met één druk op de knop de (digitale) ontwerp omzetten in een MJOP. Dat scheelt enorm veel tijd en dus geld.

De rapportage kan in ieder door gewenst formaat gegoten worden. Uiteraard kan het document in een pdf worden opgemaakt, maar u kunt ook kiezen voor een ‘levende’ vorm, waarbij continue de informatie uit het BIM-model beschikbaar is in uw eigen Prognotice-software. Hiermee ziet u tijdens de ontwerpfase direct de gevolgen voor de onderhoudskosten terug. U heeft dus constant de onderhoudskosten voor de komende jaren in beeld.

Met de combinatie van BIM en MJOP heeft u tijdens het ontwerpen van een pand inzichtelijk wat de onderhoudskosten nu en over 30 jaar zullen zijn. Het levert direct voordelen op die zich in tijd en geld terugverdienen. Denk alleen al aan het hergebruik van informatie. Zonder overtypwerk, foutloos en met één druk op de knop een MJOP genereren.

Voor meer informatie: www.prognotice.nl