Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 49 seconden

Wolf CFL-WTW-32Wolf Energiesystemen heeft haar serie CFL plafondunits uitgebreid met een HR-WTW unit voor 3200 m3/h (hoogte 495 mm, breedte en lengte 1932 mm). De serie is verder verkrijgbaar voor 1.000, 1.500 of 2.200 m3/h (hoogte vanaf 367 mm).

De CFL-WTW heeft een tegenstroomplatenwisselaar met een rendement van 90%. De bypass heeft een traploze servomotor voor vrije koeling en een nauwkeurige temperatuurregeling. De CFL-WTW is stekkerklaar en kan worden voorzien van een communicatiemodule voor ModBus, BacNet, Lonworks of een Ethernetmodule (webserver).

Voor een optimaal binnenklimaat en onderhoud voldoet de CFL aan de hygiëne richtlijn VDI 6022. De CFL is uitgerust met hoogwaardige plissé paneelfilters in de klasse F7 (toevoer) en M5 (afvoer) en op aanvraag met F9 filters. Een zeer laag energiegebruik wordt bereikt door de traploos regelbare EC-ventilatoren en een lage luchtsnelheid.

De CFL kan worden uitgebreid met een naverwarmer (warmwater of elektrisch), nakoeler (koudwater of DX) en mengsectie. De CFL serie is ook leverbaar als toevoerunit met verwarmingsbatterij of als afvoerunit.

Voor meer informatie: www.wolf-energiesystemen.nl