Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 76 seconden

EIKpunt, een nieuw samenwerkingsverband tussen Eteck, Itho Daalderop en Klimaatgarant, staat van 2 tot en met 4 juni op Provada 2015. EIKpunt presenteert tijdens de vastgoedbeurs haar nul-op-de-meter- en EPC 0-oplossingen met energieprestatiegarantie voor appartementen.

EIKpunt is ervan overtuigd dat scherpere energie-eisen voor zowel nieuwbouw als transformatie appartementen haalbaar zijn en wel degelijk samengaan met meer comfort voor de bewoner, zonder dat er sprake is van een meerprijs. Vanuit de wensen en ambities van de bewoner is een projectrealisatie en exploitatie van A tot Z mogelijk: van integraal ontwerp, advies en een efficiënte werking van het klimaatsysteem tot en met intensieve begeleiding, onderhoud en een jarenlange garantie op maat op de energieprestaties.

EIKpunt is een initiatief van drie bedrijven, elk met een eigen expertise en ruime ervaring op het gebied van duurzame energiesystemen. De specialismen zijn complementair: Eteck als exploitant, Itho Daalderop als ontwikkelaar en producent en Klimaatgarant als systemintegrator voor het ontwerp, de installatie en de instandhouding. Met één aanspreekpunt en aandacht voor persoonlijke communicatie staat de bewoner centraal. Hij profiteert daarbij van een zeer concurrerend geprijsde exploitatie. Kijk voor meer informatie over EIKpunt op de website www.eikpunt.nl, die op 1 juni gelanceerd wordt.

EIKpunt is tijdens de beurs te vinden op stand 11-64. Namens de drie bedrijven zullen contactpersonen de bezoeker persoonlijk en uitvoerig informeren over de ambities en werkwijze van EIKpunt. Een grote informatiewand toont de visie en oplossingen in woord en beeld.

Provada 2015 vindt plaats in de Amsterdam RAI. Meer informatie over de vastgoedbeurs is te vinden op www.provada.nl