Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 72 seconden

VRXHVAC Nederland heeft een vernieuwde serie verdringingsroosters, genaamd de X-serie. Deze nieuwe serie bevat verbeterde nozzles met een gepatenteerde technologie. Met deze technologie kunnen er grote luchthoeveelheden gelijkmatig verspreid worden zonder enig risico op tocht.

De X-serie verdringingsroosters zorgen voor een verbetering van het binnenklimaat en zijn geschikt voor het inblazen met lagere temperaturen dan traditionele systemen. Doordat de lucht wordt gemixt door de X-serie nozzle kan er lagere temperatuur toevoerlucht gebruikt worden. Het systeem kan presteren met een hogere bezettingsgraad en maakt een hoger ventilatievoud mogelijk.

De X-nozzles achter de verdeelplaat van de roosters zorgen voor een constante luchtverdeling over de hele ruimte, wat zorgt voor een hoog comfort bij een laag geluidsniveau en zonder tocht. De uitblaasrichting is na installatie altijd nog te veranderen. Dit zorgt voor een prettig klimaat in de leefzone.

Er zijn diverse modellen beschikbaar voor montage in of tegen het plafond, de wand of de vloer. Verder kan er nog gekozen worden voor vrijstaande verdringingsroosters. Er zijn ook types leverbaar speciaal voor industrieel gebruik. Deze verdringingsroosters zijn ontworpen voor hoge luchtvolumes en hebben een versterkt frame. De verdringingsroosters worden veelvuldig toegepast in theaters, laboratoria, horecagelegenheden, luchthavens, schietbanen en in de industrie.

De standaardafwerking van de verdringingsroosters is wit (RAL9010), maar zij zijn in elke gewenste RAL-kleur leverbaar. Er kan bij alle types gekozen worden voor een high-end uitvoering. De high-end uitvoering is fijner afgewerkt zonder zichtbare naden en schroefverbindingen.

Voor meer informatie: www.hvac.nl