Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 62 seconden

Algemeen directeur Richard Daamen meldt met trots dat zijn Belimo is uitgeroepen als beste in de branche “Meet & Regeltechniek” en nu genomineerd is voor de fel begeerde Nationale Succes Award 2014. Met als titel : Het beste bedrijf van Nederland.

Waarom zij in de prijzen zijn gevallen, dat weet hij wel.
“We stellen onze relaties op de eerste plaats en zorgen voor competente ondersteuning op zowel product technisch als systeem technisch vlak. Daarnaast brengen wij zeer veel innovatieve oplossingen in de markt, zoals bijvoorbeeld onze Energy Valve en binnen kort een NFC (Near Field Communication) chip in onze luchtklep aandrijvingen. Ook geven we als enige in de markt 5 jaar garantie op ons gehele assortiment. Dat is uniek.”

Belimo is wereld marktleider in ontwikkeling , verkoop en productie van aandrijvingsoplossingen voor het regelen en sturen van verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties. Aandrijvingen en regelafsluiters vormen de kernactiviteiten.  Belimo is een Zwitsers bedrijf dat met recht meteen geassocieerd kan worden met de precisie waar dat land om bekend staat.Belimo heeft veel vestigingen in verschillende Europese landen en daarbuiten. Ideeën voor vernieuwingen (klantbehoefte) worden per land zorgvuldig geanalyseerd en in Europees en/of wereldwijd verband beoordeeld en daarna, na goedkeuring, in het productieproces opgenomen. 

Meer informatie: www.belimo.nl