Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 56 seconden

Over enkele weken start de tweede editie van de Green Tech Week. Een week vol activiteiten in Oost-Nederland voor en door professionals en geïnteresseerden in de energie- en milieutechnologie. Het programma-aanbod is zeer divers: van congressen, excursies, lunchsessies, inspiratiebijeenkomsten tot workshops of bedrijfsbezoeken, voor ieder wat wils. Elke dag staat in het teken van een thema zoals Biobased Economy, Circulaire economie, Cleantech of duurzame energie en energiebesparing.

Deelnemers kunnen hun eigen programma samenstellen en alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Ondernemer Wiebrand Kout bezocht vorig jaar vier bijeenkomsten: “Het bezoeken van meerdere bijeenkomsten in de Green Tech Week 2014 heeft mij veel opgeleverd. Tien gesprekken met nieuwe contacten en daarnaast vier gesprekken inzake mogelijke financiers. Dus voor mijn bedrijf zeker waardevol. Ik zal daarom ook dit jaar weer ruimte in mijn agenda vrij maken om een aantal evenementen te bezoeken.”, aldus Wiebrand.

Op maandagmiddag 5 oktober wordt de Green Tech Week geopend tijdens het  GreenTech Congres in de Schouwburg in Deventer. Naast inspirerende sprekers en de uitreiking van de Jan Terlouw Innovatieprijs belooft dit een dynamische en interactieve middag te worden.

Voor meer informatie: http://www.greentechweek.nl/programma