Op de radio hoort Karel steevast een reclame van een bekend ketelmerk voorbij komen. De fabrikant biedt bij aanschaf van een nieuwe ketel een van-het--gas-los-garantie aan. De ketel wordt ingenomen en de klant ontvangt een mooie inruilkorting.

Bij Karel knaagde er steeds iets achter in zijn hoofd als hij deze reclame hoorde. Een ‘ze-hebben-iets-gemist-gedachte’. Maar hoe hij zijn hersenen ook pijnigde, het schoot hem maar niet te binnen wat het was.

Het Eureka-moment kwam toen hij afgelopen week een nieuwe ketel op ging hangen. De betreffende klant vroeg zich af wanneer hij eigenlijk van het gas af zou moeten.

Op dat moment viel het kwartje bij Karel. Als iedereen van het gas af moet en dus alle ketels van de muren moeten worden gehaald, dan bleven overal nutteloze leidingen in de woning achter. Logisch dus dat hij daar bij het ophangen van – de laatste ketels – nu al rekening mee zou houden.

Het verwijderen van de ketels moest straks zo rap mogelijk gebeuren. Wat is er dan Handiger dan nu alvast gebruik te maken van een flexibele buis als leiding. Die is er straks binnen no-time vanaf. Fijn toch dat Karel nu al zo ver vooruit denkt!

Met wederom dank aan Camiel Hack voor de toezending!

Ander relevant nieuws van onze redactie

Achtbaan

Met veel spanning had Karel afgelopen dinsdag naar de persconferentie gekeken van Rutte en De Jonge. Wat zouden ze nu ...
Verder Lezen

Flexibel gasloos

Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 68 seconden Op de radio hoort Karel steevast een reclame van een bekend ketelmerk ...
Verder Lezen

Afleidingwerk

Afgelopen week had Karel een doe-het-zelver als klant. De beste man in kwestie had zijn toiletruimte opnieuw betegeld maar was ...
Verder Lezen

Draagkracht

U zult het wellicht niet geloven, maar Karel is erg begaan met de politiek en vindt het heerlijk om naar ...
Verder Lezen