Samen met zijn twee beste vrienden Pjotr de tegelzetter en Harry de elektriciën, heeft Karel het idee opgevat deze zomer eens een paar weken te gaan toeren door Europa. Mevrouw Karel had al een all inclusive geboekt naar de Turkse zon met dochterlief maar Karel zag dat gehang langs het zwembad totaal niet zitten en wilde liever op pad.

Het budget van een volledige Euro-trip is (dankzij de all inclusive van mevrouw Karel) helaas niet helemaal toereikend en daarom hebben de drie mannen bedacht dat ze al beunend door Europa zullen gaan, hun reis verdienend met wat geklus her en der.

We zijn zeer benieuwd of u tijdens uw vakantie tegen het werk van Karel en de zijnen zult aanlopen! Mocht u een prachtig werkje van onze drie klussende vrienden tegenkomen, dan zijn we zeer benieuwd naar deze meesterwerkjes.

U kunt deze toezenden naar redactie@merlijnplus.nl, via een bericht op facebook: Installatienet.nl of via een bericht naar ons twitteraccount: @Installatienet.

We zijn benieuwd! De eerste klusfoto hebben wij alvast voor u gespot!

Supersifon

Wellicht heeft u het wel eens meegemaakt: u bent in een badkamer bezig, haalt de sifon los en tovert tot ...

Mr. Snel en Flexibel

Vroeger reden er nog bussen vol met installateurs af en aan richting de VSK. De beurshallen liepen over van de ...

Thermostatische rookgasafvoer

Tegenwoordig is alles feilloos in te stellen en monitoren met slimme regeltechniek. Debiet onder controle krijgen? Daar hebben we een ...

Domme knop

Domotica is al enkele jaren een vast onderdeel in menig huishouden. Van slimme deurbel tot intelligente aircosystemen. Voor een beetje ...