Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 67 seconden

Technische groothandel Wildkamp heeft de webshop wildkamp.nl helemaal opnieuw opgezet. De navigatie is verbeterd en de site is nu nog beter, sneller en mooier. Ook op mobiel. Dus makkelijk zoeken en vinden, ook onderweg of op locatie.

Op het eerste gezicht zal het nieuwe ontwerp opvallen. Een overzichtelijke en moderne indeling waarbij veel ruimte is voor beeld en informatie en de nadruk ligt op de adviesfunctie waar Wildkamp bekend om staat. Daarbij is het zo ingedeeld dat de website op alle soorten apparaten (bijv. pc, tablet of telefoon) goed wordt weergegeven. De gebruiker moet zo eenvoudig mogelijk kunnen bestellen, waar diegene zich ook bevindt.

Maar de belangrijkste wijzigingen zijn niet meteen zichtbaar. Zo is de zoekfunctie op de schop gegaan, is de snelheid verbeterd en het bestelproces vereenvoudigd. Tevens is er veel aandacht voor het kunnen filteren van zoekresultaten en het persoonlijke advies richting de klant door chat, Whatsapp, mail en telefonische ondersteuning.

Het ontwikkelen van een website is een continu proces, daarom wordt er ook na de lancering hard doorgewerkt om bestaande onderdelen te optimaliseren en nog meer nieuwe functionaliteiten toe te voegen.

Bestelt u in juni via het vernieuwde wildkamp.nl, dan maakt u kans op fantastische prijzen, zoals een ballonvaart voor 5 personen in de Wildkamp luchtballon, een VIP-arrangement voor 10 personen voor The Lion King Musical of een barbecue voor 20 personen!