Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 40 seconden

Met de Clivet Smartpack2 inverter rooftops introduceert Airview Luchtbehandeling een hoog rendement airconditioning oplossing voor toepassing in onder meer bioscopen, winkelcentra, showrooms, horeca, benzinestations, productieruimten en sportscholen. De rooftops zijn standaard uitgevoerd als warmtepomp en leverbaar in drie modellen met een nominale capaciteit van 20, 30 en 45 kW, waarbij ieder model modulerend regelbaar is tussen 20% en 100%. Het nominaal luchtdebiet bedraagt 4.000, 6.000 en 9.000 m3/h.

De units zijn ontworpen voor buitenopstelling en toepasbaar met luchtkanalen of airsocks. De Clivet Smartpack2 is Eurovent gecertificeerd.

De rooftops zijn standaard uitgevoerd met een geïntegreerde regeling en worden geleverd inclusief LCD-wandbediening met touch-key bediening. Tal van opties zijn mogelijk, waaronder toevoer van verse buitenlucht, vrije koeling en hoog rendement filters. Ook een geïntegreerde stoombevochtiger en regeling op basis van CO2 of luchtkwaliteit CO2/VOC behoort tot de mogelijkheden.