Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 82 seconden

saveris2-2Met Saveris 2 heeft Testo de registratie van omgevingscondities sterk vereenvoudigd en is het één van de eerste technologiebedrijven dat hiermee in de Cloud gaat. Het monitoren van temperatuur & relatieve vochtigheid is extreem belangrijk bij applicaties waar het over-/onderschrijden van vooraf ingestelde alarmgrenzen drastische concequenties kan hebben.  Te lage temperaturen in apotheek koelkasten kunnnen de werkzaamheid van de vaccins immers beïnvloeden. Een overmatige luchtvochtigheid in musea kan de waardevolle collectie beschadigen. Bij de verwerking van levensmiddelen zal een te hoge temperatuur de producten versneld degenereren.

Tot nu toe was dit slechts mogelijk met dataloggers of stationaire data-acquisitie. Omdat dataloggers handmatig moeten worden uitgelezen en niet vol automatisch een melding van een calamiteit kunnen versturen, zijn ze slechts beperkt inzetbaar. Het grootste nadeel van de stationaire optie is dat deze vaak complex zijn om te installeren en in uw bestaande IT structuur geïntegreerd moeten worden. Met Saveris 2 heeft u niet meer nodig dat een standaard webbrowser en WiFi netwerk.

Alle meetgegevens, altijd en overal, op iedere smartphone, tablet of PC. Dat is precies het uitgangspunt van Saveris 2: Het systeem registreert temperatuur- en relatieve vochtigheid en stuurt vervolgens de meetdata via WiFi naar de beveiligde cloud. De meetgegevens worden veilig opgeslagen en kunnen overal en altijd worden opgeroepen via een smartphone, PC of tablet. Zodra er een grenswaarde wordt overschreden stuurt Saveris 2 direct een alarm per email of (optioneel) SMS.

Saveris 2 is vanaf het najaar 2014 online verkrijgbaar. Er zijn vijf verschillende WiFi dataloggers voor temperatuur en relatieve vochtigheid beschikbaar, evenals vier licenties voor het gebruik van de Cloud. Testo daagt u uit om Saveris 2 gratis te testen.

Voor meer informatie:  www.testo.nl