Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 79 seconden

ish_water_424x225Van 14 tot 18 maart 2017 vindt in Frankfurt am Main weer Europa’s grootste vakbeurs voor de installatietechniek plaats. Het motto van de ISH 2017 luidt ‘Water. Energy. Life’, zo maakt de beursorganisatie bekend. Het gedeelte ISH Water dat duurzame sanitaire oplossingen en badkamerdesign zal bieden, heeft in 2017 als hoofdthema: ‘Badkamers voor mensen’. Hierbij worden uiteenlopende aspecten zoals design, gezondheid, wellness, comfort, maar ook het spaarzame gebruik van grondstoffen en drinkwaterhygiëne behandeld. In het gedeelte Energy en Aircontec zal alles rond het thema energie-efficiëntie en comfort in gebouwen draaien.

Ook digitale verwarming en de integratie van IT in verwarmingstechnologieën zal een onderwerp zijn op de beurs. Dit komt samen onder het hoofdthema ‘Overstap op nieuwe energiebronnen met toekomst – wij hebben de oplossingen’. Bezoekers kunnen hier kennis maken met het totale spectrum aan innovatieve gebouwsysteemtechniek. Op het gebied van de koeltechniek zullen onder andere moderne ventilatiesystemen voor huizen worden gepresenteerd, en zullen dus ook de thema’s energie-efficiëntie en comfort in huizen en centrale en decentrale oplossingen voor nieuwbouw en sanering worden behandeld. Het zal bovendien over de technische uitdagingen van een milieuvriendelijke klimaat- en ventilatietechniek gaan.

Turkije is in 2017 het ISH-partnerland – dit werd al eind juni 2015 unaniem door de organisator Messe Frankfurt en de ideële verantwoordelijke organisaties van de beurs besloten. “Met dit besluit doen wij recht aan de toenemende deelname van Turkije aan de ISH, zowel aan de bezoekers- als aan de exposantenkant”, benadrukt Wolfgang Marzin, algemeen directeur van Messe Frankfurt. De sanitair-, verwarmings- en klimaatbranche is verantwoordelijk voor vijf procent van de Turkse export.

[related_post themes=”text”]