Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 51 seconden

rensa-duurzaamTechnische groothandel Rensa heeft haar tweede Lean & Green Star uitgereikt gekregen door Connekt. Jur Hofland, coördinator duurzame logistiek, nam de nieuwe ster tijdens het Factor 6 Congres in Delft namens Rensa in ontvangst. De tweede ster is aan Rensa toegekend wegens vormbehoud in 2015 en het realiseren van nieuwe duurzaamheidambities die meetbaar bijdragen aan de netwerk- en transportprestaties.

Deelname aan het Lean & Green programma levert meer inzicht in CO2 uitstoot op, waardoor de bewustwording binnen Rensa is vergroot. De technische groothandel  spant zich sinds 2009 actief in om het logistieke- en mobiliteitsproces duurzamer te maken. In 2014 ontving Rensa de eerste ster door haar CO2-uitstoot met meer dan 20% te reduceren (te weten 21,88%) in vijf jaar tijd.

Dat Rensa duurzaam ondernemen serieus neemt, blijkt ook uit haar certificering van niveau 3 op de CO2 prestatieladder.  De technische groothandel continueert haar duurzaamheidambities door het onderwerp bij alle stakeholders onder de aandacht te blijven brengen en zelf te blijven zoeken naar nieuwe technieken die binnen processen efficiëntie opleveren.

[related_post themes=”text”]