Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 50 seconden

Auerhaan introduceert een compleet nieuwe serie warmteterugwinunits met een luchtcapaciteit van 100 tot 15.000 m3/h, de Total-serie. Deze serie is een aanvulling op het bestaande programma. De Global, Flat en Mural blijven ook gewoon leverbaar. Met de nieuwe Total-serie zijn veel grotere luchtcapaciteiten mogelijk.

 

Alle units in de Total-serie worden plug & play geleverd en zijn uitgerust met free cooling (by-pass), waarmee je onder andere ’s nachts frisse buitenlucht kunt gebruiken om ruimtes af te koelen. Alle units zijn uitgerust met energiezuinige gelijkstroomventilatoren en een warmtewiel met een rendement van 75-85%.

 

De units bestaan uit een zelfdragende constructie met dubbelwandige deuren en panelen met een dikte van 50 mm. Bovendien zijn ze voorzien van de geavanceerde TAC 4-regeling met onbegrensde mogelijkheden, zoals regeling op basis van CO2, luchtkwaliteit, temperatuur en luchtvochtigheid. Alle units kunnen werken op basis van een constante druk, maar ook op een constant luchtdebiet. Aansluiting op een extern gebouwbeheersysteem zoals Modbus, KNX en andere protocollen is mogelijk.

Voor meer informatie: www.auerhaan-klimaattechniek.nl