Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 47 seconden

MW Instruments heeft voor onderhoud en/of kalibratie van stationaire gasdetectiesystemen een mobiele dienstverlening opgezet. Speciaal voor deze werkzaamheden is een extra service- en kalibratietechnicus in dienst genomen die met een volledig uitgeruste kalibratiebus op bezoek gaat bij klanten.

 

De buitendienst van MW Instruments is gespecialiseerd in het testen, onderhouden en kalibreren van stationaire gasdetectiesystemen van onder andere brandbare gassen, koudemiddelen en speciale gassen.

 

In Nederland is beveiliging van inpandige stookruimtes of stookruimtes die onder het maaiveld zijn gebouwd verplicht. MW Instruments adviseert hierover en helpt daarbij met diverse instrumenten voor het beveiligen van koeltechnische machinekamers en koelcellen. Voor deze belangrijke service op locatie heeft MW Instruments de dienstverlening verder uitgebouwd met een nieuwe professionele kalibratiebus.

 

De gasdetectiesystemen van Dalemans en Murco worden ook gebruikt voor controle van opgeslagen stoffen, waaronder natuurlijke koudemiddelen, zoals ammoniak, kooldioxide en propaan, maar ook koudemiddelen als R134a, R407c en R507c.

Voor meer informatie: www.mw-instruments.nl