Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 43 seconden

WTW-UNITS-HRUDe HRU WTW-units met geïntegreerde koeling en warmtepomp vormen een plug & play oplossing voor ventilatie met nabehandeling van de buitenlucht. Door een combinatie van warmteterugwinning en warmtepomptechnologie worden zeer hoge rendementen bereikt, welke tot uitdrukking komen in de COP tot 5,3.

Deze WTW-units zijn leverbaar bij Airview in drie modellen met een luchtdebiet van 1.500 tot 3.500 m³/uur, een koelvermogen van 10,1 tot 21,1 kW en een verwarmingscapaciteit van 12,6 tot 26,2 kW. Hierdoor zijn de units uitermate geschikt voor ventilatie van kleine en middelgrote situaties, zoals scholen, kantoren en woon-zorgcomplexen.

Bijkomend voordeel van de geïntegreerde koeling/warmtepomp is dat voor de installatie van deze units geen koeltechnische handelingen benodigd zijn. De units kunnen zowel binnen als buiten opgesteld worden, zijn leverbaar in 16 verschillende configuraties qua luchttoevoer en luchtuitlaat en worden gekenmerkt door een lage bouwhoogte van 500, 600 of 700 mm.

Meer info: http://www.airview.nl