Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 101 seconden

Bette heeft haar series vlakke douchebakken uitgebreid met XL-maten. “De trend van ruime, comfortabele en drempelvrije douches zet door”, zegt Sven Rensinhoff, marketing manager bij Bette in Duitsland. “Daarom hebben wij de serie BetteFloor uitgebreid met 4 vlakke douchebakken en de serie BetteFloor Side vlakke douchebakken met de afvoer aan de wandzijde, met vijf maten.” Daarnaast biedt Bette een aantal modellen met een schuine of ronde hoek. Alle hoeken zijn extra strak en hebben nauwelijks een radius. Ze sluiten bijna naadloos aan op de tegels. De afvoervloer is gelijk geïntegreerd.

De uitbreiding met 4 vlakke douchebakken in de serie BetteFloor betreft de volgende maten: 1.400 x 700, 1.500 x 700, 1.500 x 750 en 1,600 x 700 mm. In totaal heeft deze serie nu 46 maatvarianten. Bij de serie BetteFloor Side, vlakke douchebakken met de afvoer aan de wandzijde, zijn er vijf maten aan het assortiment toegevoegd: 1.100 x 800, 1,600 x 800, 1,700 x 900, 1.800 x900 en 1.800 x 1.000 mm. Bij deze serie kan nu worden gekozen uit 26 maten.”

Talrijke kleuren
Er is keuze uit 30 glanstinten en 22 matte kleuren. Ook de deksel van de afvoer kan in elke kleur worden geleverd.

De douchebakken zijn optioneel leverbaar met de onzichtbare antislipafwerking en zijn daarmee geschikt voor veilige seniorendouches en inloopdouches. Het BetteAntislip Pro glazuur is op het gehele oppervlakte aangebracht. De douchebakken met antislip voldoen aan de antislipwaarden R10 volgens DIN 51130, DIN 51097 (evaluatiegroep B) en DIN 18040 (barrièrevrij). Het glazuur is robuust, sterk en tegelijk hygiënisch en reinigingsvriendelijk. Vuil en bacteriën hechten niet aan op het poriënvrije oppervlakte. Dankzij het glazuur blijven de optische en functionele kwaliteit van het geëmailleerd titaanstaal behouden.

Modulair inbouwsysteem
Het modulaire inbouwsysteem kan universeel voor alle Bette vlakke douchebakken worden toegepast. Het is snel te monteren, stabiel, geluidsisolerend en zorgt voor een hoge mate van betrouwbaarheid en dichtheid. Het inbouwsysteem is zowel geschikt voor vloergelijke inbouw, bijna vloergelijke inbouw als licht verhoogde inbouw. Met één inbouwsysteem heeft de installateur een universeel systeem voor alle vlakke douchebakken en douchevloeren bij de hand. De bij de levering inbegrepen afdichtingscomponenten garanderen een maximale bescherming tegen schade door vocht.