Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 50 seconden

BUVA Sunstream EVODe BUVA SunStream EVO is de vernieuwde versie van de SunStream, die natuurlijke ventilatie en zonwering in één product integreert. De nieuwe versie heeft een geluidwering van 40dB(A), waardoor deze in geluidsbelaste projecten toepasbaar is. En de SunStream EVO heeft een gunstige U-waarde, waardoor hij toepasbaar is in gebouwconcepten met hoge isolatiewaarden.

De kunststof en aluminium profielen zijn dusdanig vormgegeven dat ze direct op het kozijn verwerkbaar zijn en één geheel vormen met het kozijn. Een extra verstevigingsregel is niet meer noodzakelijk. De SunStream EVO is op kozijnen tot 4 meter breed (in combinatie met koppelgeleider tot 6 meter breed) en 3 meter hoog toepasbaar, en is hierdoor zeer geschikt voor renovatieconcepten en prefabbouw. Door de ‘Connect en Go’-technologie is de SunStream EVO eenvoudig en snel elektrisch aan te sluiten. Inregelen is eenvoudiger geworden.

Ook uiterlijk is er veel verbeterd: de binnenklep is strakker vormgegeven, de afwerking is fraaier en de horizontale lasnaad bij de ballastlat is niet meer zichtbaar.

Voor meer informatie: www.buva.nl