Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 87 seconden

Hüppe Classic 2Als vervanger van de series Classics en X1 introduceert Hüppe de douchewandserie Classics 2. De bijzondere profielen en de nieuwe designgreep, leverbaar in zilver hoogglans, zilvermat en wit, geven deze serie een attractief en Classy design. Bij een aantal modellen is dankzij een nieuwe constructie de transparantie vergroot. Het assortiment is aangevuld met Easy Entry schuifdeuren, die het toetreden vereenvoudigen en zorgen voor meer comfort en veiligheid, doordat de drempel ontbreekt. Montage gaat eenvoudig en snel. Voor asymmetrisch opstellingen kunnen de zijwanden en deuren naar wens worden gecombineerd.

Bij Classics 2 is de greeplijst vervangen door een design relinggreep in chroom. Nieuw zijn de vele maten en modellen met de EasyEntry schuifdeuren. De hoogwaardige dubbele geleiders zorgen voor het vederlicht openen en sluiten van de deur. Met behulp van een reinigingssysteem kan het beweegbare deel eenvoudig worden losgenomen voor reiniging. Een essentieel voordeel in het kader van levensbestendig wonen is, dat de douche ongehinderd kan worden betreden, omdat een drempel optioneel is toe te passen. Bovendien zijn bij de schuifdeuren de verticale profielen van een filigraan transparant materiaal, waardoor de douchewanden een zeer hoge transparantie hebben en toch gegarandeerd dicht zijn.

De Classics 2 zwaaideuren zijn leverbaar in een geheel nieuwe uitvoering zonder boven- en onderprofiel. Ze zijn voorzien van een hef/daalmechanisme dat zorgt voor het nauwkeurig instellen en sluiten van de deur. Daardoor zijn deze douchewanden zeer geschikt voor inbouw gelijk met de vloer en mooi te combineren met de EasyStep vlakke douchebakken. De instap is barrièrevrij dankzij het optionele waterkeringsprofiel. Dit is mooier en zorgt bovendien voor meer veiligheid.

Hüppe Classics 2 is leverbaar in de standaardhoogten van 1.900 en 2.000 mm, dus overal inzetbaar, ook voor lange mensen. Classics 2 is per direct leverbaar.

Voor meer informatie: www.hueppe.com