Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 93 seconden

px187ndc5odk3ms0xlte1otc2otezmdcBouw & Installatie Zuid-Nederland viert op 1, 2 en 3 november haar eerste editie in een vernieuwde opzet. De beursvloer zal gevuld zijn met exposanten uit zowel de bouw- als installatiesector. Iedere beursdag heeft een specifiek thema. Bovendien zijn er verschillende demonstraties op het demoplein, waarop ook elke dag een bouwcase wordt gepresenteerd. De vakbeurs heeft als doel de Zuid-Nederlandse bouw- en installatiebranche bij elkaar te brengen.

‘Educatie’ is het thema van beursdag één. De jeugd heeft de toekomst en kundig personeel is essentieel voor bedrijven. Bouw & Installatie Zuid-Nederland schenkt op deze dag samen met het onderwijs extra aandacht aan de medewerker van morgen. Van 13.00 tot 15.00 uur vindt op de beursvloer een discussie plaats met als centrale vraag: Waarom is het lastig om aansluiting te vinden tussen de vakopleidingen en het werkveld? Aan het woord komen drie experts: Tjeu van der Laan (Gilde opleidingen), Jan Cromwijk (OTIB) en Jack van Boxmeer (Installatiewerk).

‘Netwerken en verbinden’ staat centraal op de tweede beursdag. Met het Meet & Match Event zorgt de vakbeurs ’s ochtends voor matches met mede-standhouders. Een ‘dynamische’ borrel sluit de dag af.

De laatste beursdag is omgedoopt tot ‘Duurzame Donderdag’. Om dit thema verder uit te lichten, vindt er een speciale editie van het Bouwontbijt plaats. Het Bouwontbijt verandert voor één keer in een ‘Bouwlunch’. Deze bijeenkomst is voor iedereen die zich betrokken voelt bij het bouwproces. De ‘Bouwlunch’ vindt op 3 november plaats van 10.00 tot 13.00 uur. Er komen vier sprekers uit de branche aan het woord over onder andere luchtdicht bouwen en duurzaam onderhouden. Vervolgens is er een lunch. Aanmelden kan via: http://bouwontbijt.com/bouwontbijt-in-venray.

Het volledige programma van Bouw & Installatie Zuid-Nederland is te vinden op www.evenementenhal.nl/bouwinstallatie. Bouw & Installatie Zuid-Nederland is geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Belangstellenden kunnen hun e-ticket(s) kosteloos registreren via www.evenementenhal.nl/bouwinstallatie. Parkeren is voor iedereen gratis.

[related_post themes=”text”]