Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 57 seconden

foto_jan-willem-keurUnica Installatietechniek heeft voor haar vestiging in Hoevelaken een nieuwe directeur aangetrokken. Jan Willem Keur is voor deze vestiging verantwoordelijk voor de technische dienstverlening aan klanten in de regio Amersfoort, Hoevelaken, Ede, Utrecht, Hilversum, Harderwijk en Almere. Keur is aangetrokken de zelfstandige technisch dienstverlener in de regio als betrokken partner in het technisch beheer van gebouwen en installaties neer te zetten.

Jan Willem Keur (34), woonachtig in Nijkerk, heeft een carrière opgebouwd waar servicegerichte dienstverlening en klantrelaties de basis hebben gevormd van zijn werkzaamheden. Voormalige werkgevers zijn bedrijven als technisch dienstverlener Stork, technische groothandel en kennisspecialist Eriks en internationaal machinebouwer MPS.

“De aanvliegroute om tot een goede waardepropositie te komen, is bij klanten vaak verschillend en mede afhankelijk van hun eigen cultuur en organisatiestructuur. Het gewenste resultaat daarentegen komt altijd neer op het vinden van de juiste balans tussen waarde, opbrengsten en kosten voor beide partijen”, aldus Keur. “Het is voor Unica Hoevelaken daarom zaak dat wij ons als partner opstellen en goed beseffen dat de klant op basis van ons voorstel, visie op onderhoud en vertrouwen besluit om met ons in zee te gaan.”

[related_post themes=”text”]