Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 60 seconden

_daikin-trainingsruimte-compressedDaikin Nederland heeft haar trainingen geactualiseerd. Zo zijn onder andere trainingselementen voor online tools toegevoegd. Met dit trainingsprogramma beoogt Daikin de kennis bij installateurs te vergroten van haar productenprogramma. Dit betreft airconditioningsystemen, luchtbehandelingskasten, verwarmingssystemen, koudwatermachines en de toepassingen van koudetechniek. Installateurs die een dergelijke training hebben gevolgd, zijn beter bekend met de producten, de installatie en inbedrijfstelling en het onderhoud daarvan, zo betoogt het bedrijf. Door deze parate kennis kan er sneller worden gewerkt en kan de installateur de eindklant nog beter bedienen.

Het trainingsaanbod bestaat deels uit trainingen die al wel jaren worden gegeven, zoals de servicetrainingen voor airconditioning. Nu is dit uitgebreid met nieuwe trainingen, waaronder twee trainingen met als thema ‘verwarming’. Nieuw zijn:

-Verwarming – basis- en servicetraining Daikin Altherma LT en Daikin Intergas Hybride;

-Koudwatermachines – installatietraining koudwatermachines;

-Koudetechniek – servicetraining Zeas en Convenipack;

-Luchtbehandelingskasten – basistraining luchtbehandelingskasten;

-Servicetools – training installatie en gebruik van software, service checker en D-checker.

 

Het complete trainingsaanbod staat op www.daikinacadamy.nl. Geïnteresseerden kunnen zich daar ook direct inschrijven. De kosten bedragen 500 euro per training. Voor onze klanten zijn de trainingen gratis. Het programma loopt van oktober 2016 tot en met mei 2017 en trainingen worden gegeven in ons trainingscentrum in Capelle aan den IJssel.