Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 76 seconden

SustainablesMet snelle oplevering en directe facturering kunnen installateurs hun financiële positie sterk verbeteren. Immers, het is bekend dat hoe sneller je factureert, hoe sneller je wordt betaald. Ook neemt de kans op wanbetaling af. In de praktijk zien we echter dat snel factureren nog weinig gebeurt. Daarom heeft The Sustainables een tool voor digitale oplevering ontwikkeld. Hiermee leveren installateurs via hun smartphone eenvoudig en volledig hun opdrachten op. De tool is geheel afgestemd op de werkzaamheden in onder meer de solarbranche.

De tool van The Sustainables is vanuit de praktijk ontstaan. Om duizenden installaties goed en snel op te leveren is er tooling ontwikkeld. Vanaf nu is het voor iedere installateur mogelijk om online en zonder extra investeringen gebruik te maken van deze professionele tool.

Tijdens de installatie bij de klant worden de opleverpunten bijgehouden. Het gaat hier niet alleen om checklists en het beantwoorden van inhoudelijke vragen, maar ook om foto’s van de installaties, het scannen van barcodes en de digitale handtekening van de klant. Door efficiënt gebruik te maken van de gegevens, hoeft de installateur slechts een minimum aan tekst in te vullen.

De oplevering voldoet aan de voorwaarden van veilig werken met een ingebouwde Risico Inventarisatie en Evaluatie procedure (RI&E). Na het invoeren van de gegevens zijn deze direct online in te zien en te verzenden aan klanten, opdrachtgevers of controlerende instanties. Vervolgens kan de factuur meteen worden uitgestuurd.

The Sustainables staat op Energie & Gebouw, standnummer 02.B013.

Voor meer informatie: www.thesustainables.nl