Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 46 seconden

Technisch opleider ROVC organiseert ook dit jaar technische avondcursussen in alle regio’s. De onderwerpen bedienen de gehele breedte van de markt, van Elektrisch schakelen tot Industriële automatisering. De cursussen worden gehouden in 28 verschillende plaatsen en starten dit najaar. Naar verwachting nemen de cursisten in mei 2016 hun bedrijfserkende diploma in ontvangst.

ROVC organiseert de avondcursussen op basis van de groeiende behoefte vanuit het bedrijfsleven naar meer goed opgeleide technici. Het tekort aan technici loopt in 2016 op tot 155.000. Bijscholing is een van de oplossingen voor dit probleem. De inhoud van de cursussen kenmerkt zich door een focus op de praktijk. Hierdoor kunnen deelnemers hun aangeleerde vaardigheden direct toepassen in de dagelijkse werkzaamheden. Tevens zijn de cursussen zo ingericht dat zij alleen dat leren wat nodig is.

Een overzicht van de avondcursussen in de 28 regio’s is te vinden op www.rovc.nl/avondcursussen. Geïnteresseerden kunnen zich via de website eenvoudig inschrijven.