Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 72 seconden

Logo_DencoHappel_sRGBVanaf augustus 2015 opereert de volledige GEA Air Treatment-groep – waaronder GEA Happel Nederland B.V. – onder de naam DencoHappel. De naamsverandering heeft te maken met de verkoop van de tak GEA Heat Exchangers door de GEA Group aan de investeringsmaatschappij Triton die plaatsvond op 1 november 2014.

Deze twee namen, ‘Denco’ en ‘Happel’, zijn bekend en staan beide voor hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Denco is opgericht in 1944 in Engeland en overgenomen door GEA in 2006, en staat bekend als een expert in oplossingen voor de controle van de kwaliteit van lucht, temperatuur en de vochtigheid in datacenters. De naam Happel gaat terug 1920 naar de GEA oprichter Otto Happel.

De verandering van naam naar DencoHappel Nederland B.V. is meer dan slechts een naamsverandering; het betekent ook de nadruk leggen op de sterke kanten. Met hulp van de aandeelhouders zal de organisatie volop investeren in innovatie, productontwerp en internationale groei.

Met zo’n 40 medewerkers levert DencoHappel Nederland B.V. centrale- en decentrale luchtbehandelingsoplossingen. Als het gaat om filteren, verwarmen, koelen, bevochtigen en ontvochtigen van lucht, draagt DencoHappel Nederland B.V., op een zo efficiënte en milieuvriendelijke manier zijn steentje bij aan verbetering van de leefomgeving.

Door middel van het motto Air Eco2nomy worden de waarden die DencoHappel Nederland B.V. vertegenwoordigd, weergegeven. Het is een houding die waarden creëert voor de toekomst; hoogwaardige kwaliteit van leven voor bewoners en gebruikers, bescherming van energiebronnen en ons klimaat.

Voor meer informatie: www.dencohappel.com