Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 58 seconden

Fluke TiS PreformanceDe nieuwe TiS Performance-serie van Fluke bestaat uit 8 thermografische camera’s met uitstekende prestaties en specificaties voor een snelle en juiste diagnose. De modellen verschillen van elkaar in thermische resolutie, meetbereik, nauwkeurigheid en functionaliteit. De TiS10 is het instapmodel met 80 x 60 pixels thermische resolutie en een vaste focus, waarmee u altijd scherpe warmtebeelden maakt vanaf 45 cm. De serie bevat diverse modellen met een handmatige focus, waarmee u objecten scherp kunt stellen vanaf een afstand van 15 cm.

De TiS65 is het topmodel met een hoge thermische resolutie van 260 x 195 pixels. De TiS Performance-serie is compatibel met de gratis Fluke Connect® Mobile App, waarmee u meetresultaten gemakkelijk kunt delen met uw collega’s of opdrachtgever. Via WiFi kunt u beelden opslaan in de Fluke Cloud™.

De meeste modellen beschikken over IR-Fusion®-technologie, waarmee zichtbaar licht en infrarood samen worden gevoegd in een beeld-in-beeldmodus, waarmee objecten gemakkelijk zijn te herkennen. Alle camera’s in deze serie zijn bijzonder robuust (valtest 2 m) en voorzien van een Smart Li-Ion accu met niveau-weergave in LED’s. Uiteraard kunnen deze warmtebeeldcamera’s worden voorzien van een herleidbaar kalibratiecertificaat in het kalibratielaboratorium van Euro-Index.

Voor meer informatie: www.euro-index.nl