Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 78 seconden

NIBE SPLIT VOORDEELACTIETijdens de Nibe Split Voordeelactie, die net van start is gegaan en loopt tot en met 31 augustus a.s., ontvangen installateurs in Nederland en België bij het bestellen van een of meer Nibe Split-pakketten cadeaus. Dit varieert van een handige Samsung Galaxy Tab A 9.7 WiFi (16 GB) t.w.v. €249,00 tot een luxe Apple iPhone 6s (64 GB) t.w.v. €839,00. “Met deze actie richten we de spotlight de hele zomer op ons split lucht/water warmtepomp-programma”, aldus marketing manager Mariëlle van Gils. “Dit programma omvat elf combinatiepakketten voor het leveren van verwarming, koeling (optioneel) en/of warmtapwater. De pakketten zijn afgestemd op kleine, gemiddelde én grote woningen zonder warmtapwaterbehoefte, met een normale warmtapwaterbehoefte of met een grote warmtapwaterbehoefte. Er is voor vrijwel elke situatie een pakket op maat beschikbaar.”

“Behalve voor nieuwbouw is het splitsysteem interessant voor renovatieprojecten, omdat er voor de installatie geen ingrijpende aanpassingen nodig zijn. Dat maakt het installeren ervan relatief eenvoudig en voordelig. Bovendien komen de buitenunits van de actiepakketten – Nibe Split-pakket 1 en Nibe Split-pakket 2 – nu in aanmerking voor een ISDE-subsidie van €2.300,00 resp. € 2.500,00.”

Deelname aan de voordeelactie gaat als volgt: installateurs ontvangen voor elk actiepakket dat ze gedurende de actieperiode bestellen één actiepunt. Tijdens of na de actieperiode kunnen ze deze actiepunt(en) verzilveren voor een of meer van de volgende cadeaus:

– 1 punt : Samsung Galaxy Tab A 9.7 WiFi (16 GB) t.w.v. €249,00

– 2 punten: Apple iPad Air WiFi (32GB) Space t.w.v. €419,00

– 3 punten: Apple iPhone 6 (64 GB) t.w.v. €727,00

– 4 punten: Apple iPhone 6s (64 GB) t.w.v. €839,00

De volledige actievoorwaarden staan op www.nibenl.nl.