Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 46 seconden

Wolf Energiesystemen introduceert pakketten met systemen voor thermische zonne-energie. Alle componenten in deze systeemoplossingen zijn volledig op elkaar afgestemd. Een belangrijk voordeel is dat snel en eenvoudig de optimale oplossing kan worden geselecteerd. Het doel van Wolf is om deze duurzame toepassingen van zonne-energie toegankelijker te maken.

De systeemoplossingen beginnen bij voorraadvaten van 300 liter met 2 collectoren tot 1000 liter en 6 collectoren. De systemen vanaf 500 liter zijn ook geschikt voor cv-ondersteuning. De systeempakketten zijn ook verkrijgbaar met de CGB-2 gaswandketel van Wolf. De Wolf-regeling stuurt het gehele systeem aan en optimaliseert de onderlinge samenwerking tussen zonne-energie en de CGB-2 gaswandketel, waardoor nog meer energie wordt bespaard.

Op de bijbehorende BM-2 bedienmodule met grafisch display kan eenvoudig de opbrengst van de zonnecollectoren worden weergegeven. De zonne-energiesystemen van Wolf kenmerken zich door een hoog systeemrendement, door onder andere het hoge rendement van de collectoren en de intelligente regeling van het  totale systeem.

Voor meer informatie: www.wolf-energiesystemen.nl