Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 45 seconden

Wolf gids voor de ErP ecodesign richtlijnDe Europese commissie heeft voor gebouwgebonden installaties, zoals ketels en warmwaterbereiders tot 400kW en warmwater voorraadvaten tot 2000 liter, vanaf 26 september 2015 nieuwe minimum eisen voor energieverbruik geïmplementeerd. Daarnaast wordt het energie-efficiëntie label ingevoerd. Adviseurs, groothandelaren en installateurs worden vanaf die datum onder meer verplicht om energie-efficiëntie gegevens in hun offertes richting klanten op te nemen, in de vorm van datasheets en energie-efficiëntie labels.

Om u optimaal te informeren over de gevolgen van de Ecodesign ErP richtlijn presenteert Wolf Energiesystemen op haar website en in een brochure alle hierop van toepassing zijnde informatie.

Op de ISH beurs heeft Wolf een ErP lounge ingericht, waar u uitgebreide informatie wordt verstrekt. De ErP lounge is te vinden op de stand Verwarmingsproducten van Wolf met nummer F64 in hal 8.0. Wolf presenteert haar producten op het gebied van luchtbehandeling en ventilatieoplossingen op stand B11 in hal 11.0.

Voor meer informatie: www.wolf-energiesystemen.nl