Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 74 seconden

Werknemers met ervaring  zijn van onschatbare waarde voor de technische installatiebranche. Hun kennis, netwerk en ervaring zijn belangrijke pijlers in de bedrijven en essentieel voor het opleiden van jonge vakmensen. Maar dat moet men met plezier doen. OTIB organiseert voor deze ervaren vakmensen de workshop ‘De plus van 50+’ in verschillende regio’s in Nederland. In de workshop krijgen deze werknemers praktische tips om hun werk aantrekkelijk te houden en ervaring over te dragen op de jongere generatie technische installateurs.

 

Tijdens de workshop inspireren ervaren installateurs elkaar om hun kennis en ervaring strategisch in te zetten in hun werk. De begeleiders geven praktische tips om uitdagingen als stress en fysieke ongemakken het hoofd te bieden, maar faciliteren ook de open onderlinge dialoog. Uiteindelijk gaat het er om dat alle installateurs zo lang mogelijk met plezier naar hun werk kunnen blijven gaan en een volwaardig onderdeel blijven van hun bedrijf.

 

De workshop duurt één dag. Deelnemers maken een concreet persoonlijk actieplan toegespitst op de eigen situatie. Tevens krijgen zij na afloop een tegoedbon van € 500,- voor het volgen van verdere cursussen of trainingen om zich blijvend te kunnen ontwikkelen.

De data voor de workshop zijn onder andere op: 11 juni (Ridderkerk), 17 juni (Wolvega), 19 juni (Zwolle), 26 juni (Etten Leur), 3 juli (Roermond), 26 augustus (Akersloot) en 28 augustus (Baarn). De workshops worden regelmatig gegeven door het hele land. Bekijk voor een uitgebreid overzicht of meer informatie over de workshops op www.50plus.otib.nl