Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 107 seconden

Hansa introduceert Hansaforsenses. Het douchesysteem biedt een royale hydra hoofddouche met een diameter van 238 millimeter en een handdouche met massagefunctie. De hydra hoofddouche biedt het genot van een extra brede douchestraal, zacht als een lentebui.

Een bijzonder kenmerk van het douchesysteem is de combinatie van groot douchecomfort met een laag waterverbruik. Hansaforsenses overtuigt door een innovatieve waterbesparende functie die door de eenvoudige bediening ook voor meer doucheplezier zorgt. De slimme Tiptronik-knop geeft met gekleurde lichtring rondom de bedieningsknop een ideale douchetijd aan; groen staat voor milieubewust, rood voor een hoog verbruik. Deze knop werkt tegelijk als regelaar voor de waterhoeveelheid. Met één druk op de knop wordt de stroom van het douchewater gestart voor een periode van 4 minuten, waarna de kraan automatisch afsluit. Dankzij deze functie wordt een verantwoord watergebruik gestimuleerd. De douche kan gedurende deze vier minuten op elk gewenst moment worden gestopt. Ook kan ervoor worden gekozen de douchetijd te verlengen.

 

De thermostaat van het douchesysteem regelt de watertemperatuur en biedt – dankzij de veiligheidsblokkering bij 38°C en de Thremo Cool functie – bescherming tegen verbranden. Het oppervlak van de thermostaat blijft altijd koel aanvoelen. De veiligheidsknop beschermt zelfs de allerkleinsten tegen een te hete waterstroom. Met de geïntegreerde omstelling kan comfortabel tussen hoofddouche en handdouche worden omgeschakeld.

Het design van de thermostaat, uitgevoerd in hoogglanzend wit met het uiterlijk van glas, past bij een eigentijdse stijl in de badkamer en zorgt voor een bijzonder accent. Dankzij de in de thermostaat geïntegreerde houder, zijn shampoo en andere badspullen altijd binnen handbereik. De bodemplaat van de geïntegreerde houder is uitneembaar voor eenvoudige reiniging.

 

Hansaforsenses is onderdeel van de nieuwe HansaSensetion mengkranen. Deze maken lichaamsverzorging eenvoudiger, zorgen voor meer hygiëne en overtuigen door hun hoogwaardige materialen en laag water- en energiegebruik. De naam van deze nieuwe mengkranenserie zegt het al: ‘Sens’ staat voor zinvolle functionaliteit en sensuele beleving. De tweede ‘e’ van ‘Sensetion’ verwijst naar bijzondere elektronische functies voor een innovatieve bediening met meerwaarde op het gebied van comfort, hygiëne en besparing.

Voor meer informatie: www.hansa.com