Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 91 seconden

4856440640_d53821011b-2Smart Homes, Kenniscentrum voor Domotica & Slim Wonen, en Jaarbeurs gaan een langdurige samenwerkingsovereenkomst aan. Deze spitst zich in eerste instantie toe op de Smart Homes Beurs Domotica & Slim Wonen, die op 16 en 17 november voor de 11e keer plaatsvindt in Eindhoven. Als partner levert Jaarbeurs marketing- en salessupport gericht op de marktgroepen bouw, installatie en zorg. Parallel aan de beurssamenwerking ontwikkelen Smart Homes en Jaarbeurs een integrale visie op ‘smart’ in de bebouwde omgeving, een van de speerpunten van Jaarbeurs in de bouw-, installatie- en vastgoedmarkt. Een sector waarin Jaarbeurs een rol speelt met bouw- en installatietitels als Bouwbeurs, Gevel, VSK, en Elektrotechniek.

Patrick Schilte, segmentmanager Bouw & Installatie bij Jaarbeurs, is blij met de samenwerking. “Smart Homes is al sinds 1992 actief en heeft het onderwerp ‘smart’ heel duidelijk op de kaart gezet. Onze ambitie is om dit onderwerp nog verder te brengen en mikken daarbij vooral op de opdrachtgevende en voorschrijvende bouw, Installatie en vastgoed. De samenwerking met Smart Homes biedt ons toegang tot een overvloed aan relevante content en dito netwerk. Smart Homes op haar beurt profiteert daarbij van onze marketing- en organisatiekracht die we volledig inzetten, te beginnen met de Smart Homes Beurs Domotica & Slim Wonen”, aldus Schilte.

Ook Corien en Ad van Berlo, grondleggers van Smart Homes, hebben het volste vertrouwen in de samenwerking en zien volop kansen voor doorontwikkeling van het event, met name online. “Maar ook onderwerpen als E-health komen daarbij nadrukkelijk in scope”, stelt Ad van Berlo die er  op wijst dat er al projectsamenwerkingen waren met Jaarbeurs, met name op en rond Zorg & ICT en Elektrotechniek.  “Met de samenwerking met Jaarbeurs is de toekomst van dit event dat we elf jaar geleden van ‘scratch’ hebben opgebouwd meer dan geborgd en kunnen wij ons als kenniscentrum focussen op de content.”

[related_post themes=”text”]