Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 95 seconden

Nest Labs, Inc., architect van de thoughtful home, introduceert de Nest Cam, de tweede generatie Nest Protect: rook- en koolmonoxidemelder, nieuwe functionaliteiten voor de Nest Learning Thermostat en een geheel nieuwe app.

Globale kenmerken:

  • Nest Cam – met full high-definition (1080p) videokwaliteit, een veelzijdige standaard, verbeterde bewegingsdetectie en nachtzicht, maakt de Nest Cam het mogelijk om overal een oogje in het zeil te houden. De Nest Cam zal begin juli beschikbaar zijn in Europa.
  • Nest Protect – de tweede generatie Nest Protect: rook- en koolmonoxidemelder is de eerste melder met een speciaal ontworpen Split-Spectrum Sensor. Deze sensor maakt gebruik van twee golflengtes aan licht om onderscheid te maken tussen verschillende soorten vuur. Ook kunnen de alarmsignalen van Nest Protect vanaf nu uitgeschakeld worden via de smartphone.
  • Nest Learning Thermostat – de Nest Learning Thermostat stuurt de gebruikers vanaf nu ook notificaties wanneer de temperatuur dusdanig daalt dat er kans is op bevroren leidingen. Daarnaast zijn er nieuwe integraties met andere Nest-producten mogelijk.
  • Nest-app 5.0 – de vernieuwde Nest-app 5.0 brengt alle drie de producten bij elkaar over verschillende platforms, waardoor de aansturing van Nest-producten nog eenvoudiger wordt.

“Bij Nest hebben we altijd al meer willen doen dan alleen het ontwikkelen van een thermostaat,” aldus Tony Fadell, CEO van Nest. “Onze visie was het creëren van een thoughtful home – een huis dat zorgt voor zichzelf en haar bewoners. Nu, vijf jaar later, valt alles op zijn plek. We hebben een portfolio ontwikkeld met producten die op zichzelf werken, maar nog meer kunnen als ze met elkaar verbonden zijn. We werken samen met meer dan 9.000 developers om alles – van wasmachines en drogers tot aan auto’s – met onze thermostaat, rook- en koolmonoxidemelder en camera samen te laten werken. Nest-producten worden nu al in meer dan 190 landen gebruikt, via verschillende platforms en verkrijgbaar bij vrijwel alle verkooppunten. Het resultaat? Energie bespaard, levens beschermd en talloze herinneringen opgenomen en gedeeld.”

Voor meer informatie: www.nest.com