Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 93 seconden

Na een lange dag op de bouw moeten de meeste schilders, stukadoors of installatiemonteurs er niet aan denken om nog eens achter de computer te kruipen voor de administratie. Goed nieuws, want sinds kort is Zelfstandigen Bouw, de belangenvereniging voor zzp’ers in de bouw, een samenwerking aangegaan met EasyZZP. Nooit meer administratieve rompslomp en met flinke kortingen.

Schilders, timmermannen, metselaars, stukadoors, installatiemonteurs, stratenmakers, tegelzetters, elektriciens en dakdekkers. Deze groep heeft één ding met elkaar gemeen: ze zijn liever met hun handen aan het werk en de meesten hebben niet zo veel kaas gegeten van fiscale regelgeving. Na een lange dag op de bouw is het bovendien een behoorlijke opgave om ’s avonds ook nog eens de administratie te verwerken. De online tool van EasyZZP verlaagt deze administratieve last aanzienlijk. Daarnaast hebben de vakmannen en -vrouwen één vast contactpersoon, die waar nodig ook voorziet in hulp en advies.

Onlangs sloegen EasyZZP en Zelfstandigen Bouw de handen ineen. “Een deel van onze klanten bevindt zich in de bouwsector en wij zien dat Zelfstandigen Bouw een enorme bijdrage levert aan de belangen van deze groep zzp’ers”, aldus Floran Florack, medeoprichter en directeur van EasyZZP. Zelfstandigen Bouw voorziet haar leden reeds van een helpdesk, incassoservice, bedrijfsrechtshulp en hulp bij het werven van opdrachten. Met EasyZZP als partner biedt de belangenvereniging nu ook administratieve en fiscale ondersteuning aan voor al haar leden.

EasyZZP is een jong en vernieuwend administratiekantoor. Zelfstandig ondernemers beschikken dankzij EasyZZP altijd over up-to-date cijfers en krijgen advies over mogelijke kostenbesparing. Bovendien maakt het administratiekantoor het eenvoudiger om de administratie bij te houden, dankzij de iPhone app waarmee ondernemers simpelweg een foto van een bon kunnen maken. Deze wordt dan automatisch opgeslagen in hun boekhouding. Onlangs behaalde het kantoor nog een Top 5 positie van beste administratiekantoren in 2015, in de verkiezing georganiseerd door ZZP Barometer.

Voor meer informatie: www.easyzzp.nl