Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 63 seconden

Viega_Rob_HersbachViega Nederland heeft versterking aangetrokken in de vorm van Rob Hersbach die verantwoordelijk wordt voor sales aan groothandel en installatiebedrijven in Noordwest Nederland. Hij volgt Martin Verweg op die is toegetreden tot het salesteam voor showrooms.

Rob Hersbach (43 jaar) heeft ruime ervaring opgedaan in salesfuncties bij onder meer een fabrikant van radiatoren en bij een groothandel. Ook in zijn nieuwe functie zal Rob zich weer gaan richten op de verkoop via groothandels. Hij krijgt daarnaast de verantwoordelijkheid voor sales aan installatiebedrijven in het Noordwesten van Nederland.

Viega_Martin_VerwegMartin Verweg, tot voor kort verantwoordelijk voor de sales aan groothandels-  en installateursbedrijven in Noordwest Nederland, gaat nu het Viega Visign showroom-team versterken. Hij is jarenlang actief geweest bij installateurs met alle Viega techniek achter de wand en zal zich nu gaan richten op producten en systemen vóór de wand. In zijn nieuwe functie gaat Martin de belangen van geselecteerde Viega Visign dealers behartigen, contacten met hen onderhouden en het netwerk verder uitbreiden. Hij wordt daarbij aanspreekpunt voor de showroom-activiteiten van Viega Nederland. De wereld van Viega Visign omvat  onder meer bedieningsplaten voor wc’s, douchegoten, bad- en vloerafvoeren, wastafelsifons en badarmaturen. Het fraaie uiterlijk, het veel bekroonde design en de kwalitatief hoogwaardige techniek van de Visign-producten vormen de basis voor veel hedendaagse badkamerontwerpen.