Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 75 seconden

Ingenieurs carrièredagenVoor het eerst wordt er een professionele beurs georganiseerd voor de Nederlandse en Vlaamse ingenieurs. Op de Ingenieurs Carrière Dagen ontmoeten werkgevers uit Nederland en Vlaanderen geïnteresseerde ingenieurs of laatstejaarsstudenten voor een loopbaan vervolging.

Uit onderzoek van NLingenieurs en Deltek blijkt duidelijk dat de dynamische ingenieursbranche voor grote uitdagingen staat. Globalisering, vergrijzing, urbanisatie, klimaatverandering, het milieu en informatisering zijn enkele spelende issues. Ondanks de economische crisis is er in de branche groei te constateren

De eerste editie van de Ingenieurs Carrière Dagen wordt gehouden op zaterdag 28 en zondag 29 mei 2016 in het Evoluon te Eindhoven. Dit retro-futuristisch ontwerp van ing. Louis Kalff en Leo de Bever leent zich perfect voor de doelgroep. Het Evoluon ligt vrij centraal ten opzichte van Vlaanderen en beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen, prima horeca voorzieningen en het openbaar vervoer stopt voor de deur.

In Nederland en Vlaanderen staan ongeveer 400.000 ingenieurs ingeschreven. Een pracht vijver waaruit werkgevers kunnen vissen. De Ingenieurs Carrière Dagen brengt vraag en aanbod bij elkaar.

De Ingenieurs Carrière Dagen is meer dan een soort Banenbeurs. Op de beursvloer worden door onder andere Het Koninklijk Instituut Voor Ingenieurs (KIVI), NLingenieurs, KVIV, VIK, ORI en Ie-Net diverse workshops en inlooplezingen verzorgd.

De organisatie is in handen van Expolaan te Oudenbosch. Het bureau heeft 40 jaar ervaring in het organiseren van beurzen in Nederland en België.

De entree is gratis en de Ingenieurs Carrière Dagen zijn op zaterdag 28 en zondag 29 mei 2016 dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie: www.ingenieurscarrieredagen.com