Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 55 seconden

Spirotech CEOSpirotech BV uit Helmond heeft de heer Bernard Doorenbos als nieuwe Chief Executive Officer benoemd. Tevens maakt Spirotech de benoeming bekend van de heer Alex van Denderen als Chief Financial Officer. De Helmondse specialist in systeemwaterbehandeling is erg blij dat zij met de diensten van deze twee zeer ervaren en getalenteerde topmensen het management van de onderneming op hoog niveau handhaaft.

De aanstelling van de twee nieuwe executives komt op een moment waarop zich interessante mogelijkheden voordoen in de markt waarin Spirotech werkzaam is. De heer Bernard Doorenbos (links op de foto) heeft een uitstekende track record als CEO van zowel familiebedrijven als beursgenoteerde ondernemingen in verschillende, technologiegedreven markten. Zijn meest recente positie was die van CEO bij het Belgische bedrijf Sovitec.

De heer Alex van Denderen beschikt over een breed scala aan ervaringen in financiële posities, zowel bij Belden Inc. als in internationale leidinggevende posities bij Ernst & Young. De raad van bestuur van Spirotech bedankt Daphne Scholten als de vertrekkende CEO voor haar belangrijke bijdrage aan het succes van Spirotech in het afgelopen decennium.

Voor meer informatie: www.spirotech.nl