Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 64 seconden

Warmteservice heeft een tool ontwikkeld om snel en gemakkelijk online een cv-ketel en de daarbij behorende producten te bestellen. Eerder kon de klant bij het bestellen van een cv-ketel kiezen uit een algemene lijst met toebehoren. Deze algemene lijst is nu gespecificeerd per cv-ketel. Dit betekent dat per type ketel alleen de toebehoren worden getoond die passen bij die ketel.

De tool heeft een overzichtelijke structuur waarbij stap voor stap de juiste toebehoren geselecteerd kunnen worden. Zo worden, wanneer de keuze voor een cv-ketel is gemaakt, automatisch bijpassende thermostaten, passend aansluitmateriaal, vuil- en luchtafscheiders etc. getoond. Een ander voordeel van de nieuwe tool is dat bij het selecteren van de producten direct de totaalprijs wordt aangepast en getoond. De tool is te vinden onderaan de pagina van iedere ketel op de Warmteservice website.

 

Warmteservice loopt met de tool voorop in de branche. E-commerce manager Ramon Kostwinder is erg blij met de lancering: “Voorheen stonden alle toebehoren ook bij de cv-ketels, maar in een moeilijk te begrijpen structuur. In deze nieuwe opzet hebben we dat probleem opgelost door een duidelijke structuur met een overzichtelijke lay-out neer te zetten die heel specifiek is. Stapsgewijs kan men nu toebehoren selecteren. Een unieke methode in de branche!”

Voor meer informatie: www.warmteservice.nl