Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 62 seconden

Op woensdag 14 mei organiseert vereniging DNA in de Bouw een busexcursie naar 3 passiefhuis-projecten in het Brussels gewest, in samenwerking met Leefmilieu Brussel. In deze regio is sprake van een explosie aan bouwactiviteiten, vanwege de nieuwe passiefhuis-standaard. Bezocht worden een gebouw in gebruik, een project dat de oplevering nadert en een project waar volop wordt gewerkt.

Tijdens het diner kan contact worden gelegd met vertegenwoordigers van Belgische bouwpartners die ervaring hebben met passief bouwen. Organisatie van de excursie is in handen van Ceraa.

 

In november 2013 organiseerde DNA in de Bouw een succesvolle passiefhuis excursie naar vier projecten in de regio Keulen. De mix van samen reizende deelnemers bleek een enorme stimulans voor contact en discussie gedurende de hele reis. Op de 3 projecten in het Brussels gewest verzorgen betrokken architecten en bouwpartners toelichtingen. Deelnemers ontvangen tevens uitgebreide detailinformatie.

 

De busreis op 14 mei vertrekt uit Nijmegen en duurt van 12 uur tot circa 22 uur. Kosten voor deelname bedragen 99,00 euro, voor DNA-leden 69 euro. Dit bedrag is inclusief busvervoer, broodjes en koffie/thee/fris in de bus en diner in Brussel. De deelnameprijs is zo laag dankzij de Europese samenwerking van DNA in de Bouw in het project PassREg.

Voor meer informatie en aanmelden:
http://dnaindebouw.com/evenement/passiefhuis-excursie-brussel-14-mei/