Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 69 seconden

HVAC Nederland levert een uitgebreid assortiment luchtontvochtigers, dit assortiment is sinds kort vernieuwd en verbeterd. Er zijn vanaf heden meerdere typen leverbaar en gericht op specifieke segmenten, onder andere kantoren, archieven, zwembaden, koel- en vrieshuizen, etc.

 

 

De standaardtypen luchtontvochtigers zijn momenteel onderverdeeld in twee segmenten, namelijk: de comfort en de professionele luchtontvochtigers. De comfort ontvochtigers zijn compacte en verrijdbare units die met name geschikt zijn voor thuis, kantoor en klein archief. De professionele ontvochtigers van HVAC Nederland zijn eveneens compact en verrijdbaar, maar meer geschikt voor kantoor, kelder, groot archief, opslag en de bouwsector.

 

De wandmontage ontvochtigers van HVAC Nederland zijn door hun compacte bouwvorm eenvoudig aan de wand of muur te monteren. Daarnaast zijn er luchtontvochtigers leverbaar die speciaal bedoeld zijn voor zwembaden, whirlpools en sauna ruimtes. Deze units kunnen op de vloer of aan de wand worden gemonteerd.

 

HVAC Nederland heeft voor vries- en koelhuizen het adsorptieluchtgordijn systeem AdsorpAir ontwikkeld dat ijs- en rijpvorming tegen gaat en zelfs laat verdwijnen. Het systeem ontvochtigt de vriescel en schermt de warme en vochtige luchtstroom af die via de deuropeningen naar binnen dringt.

 

De adsorptiedrogers van HVAC zijn geschikt voor elk soort luchtdroging en speciaal voor luchtontvochtiging bij zeer lage temperaturen. Voor veel klimaatproblemen is de adsorptiedroger de ideale oplossing. Naast standaard units levert HVAC systemen op maat gemaakt.

Voor meer informatie: www.hvac.nl