• Vent-Axia, Life made easy

  Vent-Axia, Life made easy

  Ontzorgen met producten gericht op gemak Vent-Axia is fabrikant en leverancier van producten voor ventilatie, verwarming en hygiëne. Iedere dag werken de medewerkers van Vent-Axia hard om klanten beter te begrijpen; wie ze zijn, wat ze doen en hoe Vent-Axia hun leven zo gemakkelijk mogelijk kan maken. Net zoals de produc­ten van Vent-Axia de leefomgeving zo aangenaam en comfortabel mogelijk maken. Levering via de groothandel Het ontzorgen van de installateur doet Vent-Axia in Nederland samen …Lees meer »
 • Vloer verwarming totaal concept

  Vloer verwarming totaal concept

  Een opdracht wil je niet altijd afslaan, maar soms kom je tijd en handjes tekort. Het Vloerverwarming Totaalconcept van Wasco is er voor jouw gemak! Wasco en Henco dragen zorg voor het complete traject van offerte, projectopname, legplan tot montage en wanneer gewenst inregeling. Dit allemaal met het kwaliteitsmateriaal van Henco. Geen vloerverwarmingsproject is hetzelfde, dus elk project vraagt zijn eigen nauwkeurige benadering. Energiebewust verwarmen en/of koelen Op basis van de wensen van jouw opdrachtgever …Lees meer »
 • Zes innovaties om woningen met gemak te verduurzamen

  Zes innovaties om woningen met gemak te verduurzamen

  Itho Daalderop toont in hal 8 op stand D.054 maar liefst zes innovaties. Allereerst de ‘geen gedoe’ warmtepomp HP-M 25 i die met elk merk cv-ketel zorgt voor gasbesparing. Ook toont Itho Daalderop een installatie-/servicevriendelijke schoorsteen om het buitendeel van de HP-S warmtepomp op het dak van woningen te plaatsen. Een esthetische oplossing, waardoor de warmtepomp niet meer zichtbaar is en ook het geluid nauwelijks meer hoorbaar is.  Verder introduceert het bedrijf Warmtepompnet en een …Lees meer »
 • WELL-certificeringen dankzij nieuwe meet oplossingen ATAL

  WELL-certificeringen dankzij nieuwe meet oplossingen ATAL

  Afgelopen jaar heeft ATAL met diverse partners meegewerkt aan het behalen van het WELL duurzaamheidscertificaat voor kantoren wat zich voornamelijk richt op de gezondheid en welzijn van het kantoorpersoneel.  Omdat luchtkwaliteit een essentiële rol speelt bij WELL-certificering dient er ieder moment een helder inzicht te zijn in belangrijke binnenklimaat parameters zoals CO2, fijnstof, temperatuur, relatieve vochtigheid  en VOC’s.  Met een nog steeds groeiend aanbod aan slimme sensoren voor WELL-certificering, maar ook voor “RESET building certification” …Lees meer »
 • Welke installatieheld ben jij?

  Welke installatieheld ben jij?

  Wij zijn op zoek naar dé helden van de installatiebranche. De mannen en vrouwen die zonder problemen installaties op het dak bevestigen, niet bang zijn om de kruipruimte in te gaan, dé expert zijn in het brandveilig maken van huizen en kantoren of met passie de rioolaansluiting bevestigen. Bestel hier jouw gratis heldenkit Om juist deze helden in het zonnetje te zetten, geven we hen graag een ‘heldenkit’ cadeau. In deze heldenkit zitten diverse tools …Lees meer »
 • AquaHeat Mercurius Remote Control

  AquaHeat Mercurius Remote Control

  De AquaHeat MERCURIUS is vernoemd naar de planeet van de communicatie en niet alleen vanwege de naam. De AquaHeat MERCURIUS remote control is met recht een doorbraak in de draadloze online communicatie tussen de AquaHeat warmte-unit en beheerder. Deze draadloze communicatie gaat over het Wereldwijde NB-IoT netwerk van Vodafone. Met de AquaHeat MERCURIUS remote control worden onderstaande functies mogelijk gemaakt: Monitoring, service(support) op afstand, commisioning, hydraulisch inregel en, energiemeter uitlezen en software-updates. Bijna elke diagnose …Lees meer »
 • BENG-proof ventilatie oplossingen tijdens VSK 2020

  BENG-proof ventilatie oplossingen tijdens VSK 2020

  Op de beursstand van ventilatiespecialist Duco tijdens VSK worden alle nieuwste ontwikkelingen voor de ventilatiebranche getoond in vijf slimme ‘Duco at Home’ woonconcepten: renovatie, nieuwbouw, passief, actief en collectief wonen. De basis van ‘Duco at Home’ als totaalconcept startte in 2014. Toen stelde de Belgische ventilatiefabrikant de mechanische ventilatiebox ‘DucoBox’ voor, beschikbaar in de DucoBox Silent specifiek voor renovatieprojecten, en de DucoBox Focus voor de nieuwbouwmarkt. In 2018 zagen de WTW-unit DucoBox Energy Premium en …Lees meer »
 • Nummer 1 in onderdelen

  Nummer 1 in onderdelen

  Al ruim 25 jaar is Wasco dé nummer 1 groothandel in onderdelen voor service en onderhoud. We hebben alle onderdelen Met 18.000 onderdelen van meer dan 120 merken op voorraad vind je bij Wasco het meest uitgebreide onderdelenassortiment van Nederland! Vind en bestel je onderdeel gemakkelijk via onze unieke onderdelenzoeker www.wasco.nl/onderdelenzoeker. We kunnen altijd en overal leveren De 24/7 storingsservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zodat jij ook buiten de …Lees meer »
 • VSK 2020: Beleef de toekomst in vier inspirerende dagen

  VSK 2020: Beleef de toekomst in vier inspirerende dagen

  Met nog maar een paar weken tot VSK 2020 wordt de toekomst steeds duidelijker. Er wordt van je verwacht dat je naast de praktijk ook advies geeft. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen is dus onontkoombaar. Maar ook jezelf blijven ontwikkelen is een must. Op het “Mensen van de toekomst”-plein word je geïnformeerd over mogelijkheden voor in- en doorstroom én je persoonlijke ontwikkeling. En sta je midden in de toekomst! De Warmtepomp Innovatieroute …Lees meer »
 • Onderhouds-vriendelijke hr-ketel

  Onderhouds-vriendelijke hr-ketel

  Vaillant presenteert met de introductie van ecoFIT pro een nieuwe serie hr-ketels. De ecoFIT pro hr-ketel is een compacte en eenvoudig te plaatsen hr-ketel, ontwikkeld voor de laagste beheerskosten. De onderhoudsarme warmtewisselaar, het eenvoudige onderhoud en de snelle installatie zijn kenmerkend voor de ecoFIT pro. Onderhoudsarme warmtewisselaar Uniek aan de Vaillant ecoFIT pro is de onderhoudsarme warmtewisselaar. De uitgebalanceerde vormgeving zorgt voor een optimale warmteverdeling die aantasting van het aluminium voorkomt. Het gebruik van zandgegoten …Lees meer »