• Bespaar kostbare tijd: Optimaliseer jouw processen!

  Bespaar kostbare tijd: Optimaliseer jouw processen!

  Verlies jij kostbare minuten tijdens jouw werkzaamheden en wil je hier een einde aan maken? Er gaat veel tijd verloren op de bouwplaats dingen die “er even bij komen”. Verkeerd gereedschap, verkeerde of kapotte onderdelen, het staat op de verkeerde locatie of je bent uren bezig met het in elkaar zetten van bijvoorbeeld een complete wastafel. Met de diensten van Wasco ben je sneller, effectiever en uiteindelijk dus ook goedkoper bezig met jouw werkzaamheden! Bouwlogistiek …Lees meer »
 • Hulpmiddelen voor een schone cv-installatie

  Hulpmiddelen voor een schone cv-installatie

  Voor de waterkwaliteit en waterbehandeling van verwarmingssystemen wordt rekening gehouden met de Europese norm EN1717. Deze norm behandelt de middelen die worden gebruikt om vervuiling van drinkwater en de terugstroming hiervan te voorkomen. Tegelijkertijd groeit de aandacht voor schone installaties, die conform de ontwerpcondities functioneren en een hoog rendement, minimale storingen en een lange levensduur garanderen. Om een installatie schoon te maken én te houden, biedt Caleffi verschillende behandelmethodes aan. Met volledige naleving van de …Lees meer »
 • Topinstrumenten voor de koeltechnische en warmtepomp-installateur

  Topinstrumenten voor de koeltechnische en warmtepomp-installateur

  Fieldpiece is marktleider in de VS met koeltechnisch gereedschap en meetinstrumenten. EURO-INDEX en Fieldpiece zijn een samenwerking aangegaan, waarbij niet alleen het hele assortiment instrumenten wordt aangeboden, waaronder digitale manifolds, afpompunits, vacuümpompen en -meters, weegschalen en lekdetectie, maar u tevens kan beschikken over de vertrouwde dienstverlening met onderhoud, reparatie en kalibratie. Lees verder  Lees meer »
 • WINACTIE – Time for a Twist!

  WINACTIE – Time for a Twist!

  TwistFlush is de nieuwe toiletspoeling van Villeroy & Boch. Een krachtige draaikolk van wervelend water spoelt het closet in één keer grondig en tot bovenaan hygiënisch schoon. TwistFlush spoelt stil, vrijwel spatvrij en is waterbesparend. Maak nu zelf kennis met TwistFlush voor thuis! Villeroy & Boch verloot onder installateurs 10 x een Subway 3.0 TwistFlush toilet. Wil je kans maken? Klik hier: pro.villeroy-boch.com/winatwistflushLees meer »
 • DIRTMAG® PRO: dubbele magneet, dubbele efficiëntie

  DIRTMAG® PRO: dubbele magneet, dubbele efficiëntie

  De DIRTMAG® kunststof vuilafscheider van Caleffi bestaat 10 jaar! Om dit te vieren komt Caleffi met een toevoeging op dit succesvolle assortiment vuilafscheiders: de DIRTMAG® PRO. Deze nieuwe vuilafscheider is nóg krachtiger en efficiënter, speciaal voor toepassing in installaties waar een grotere vervuiling aan de orde is. Uiterlijk verschilt de nieuwe DIRTMAG® PRO niet veel de bekende hardloper DIRTMAG®, maar intern zijn er wel verschillen. De DIRTMAG® PRO is namelijk voorzien van een nieuw innovatief …Lees meer »
 • Nieuw: ATAG warmtepomp-boilers

  Nieuw: ATAG warmtepomp-boilers

  ATAG verlegt de focus steeds meer richting duurzaamheid en vermindering van de wereldwijde CO2-uitstoot. Warmtepompen en warmtepompboilers leveren hieraan een belangrijke bijdrage. Vanaf 1/9/2021 wordt het duurzame ATAG assortiment uitgebreid met 2 typen warmtepompboilers,  Energion Nuos Plus en Energion Lydos Hybrid, beschikbaar in verschillende uitvoeringen.     Meer informatie over de Energion warmtepompboilers: www.atagverwarming.com/warmtepompboilers Lees meer »
 • NIEUW – Remeha Avanta Ace.

  NIEUW – Remeha Avanta Ace.

  Op zoek naar een cv-ketel waarmee je kosten en tijd bespaart? Kies dan voor de Avanta Ace. Veel onderdelen worden namelijk standaard meegeleverd én zijn al ingebouwd. Hierdoor is de Avanta Ace snel te installeren en te onderhouden. Zo win je tijd en bespaar je kosten. Net als zijn voorganger is de Avanta Ace het toonvoorbeeld van betrouwbaarheid. Het compacte HR-combitoestel maakt gebruik van beproefde onderdelen die al in honderdduizenden toestellen zijn toegepast door de …Lees meer »
 • Optimaal comfort, energiebesparing en stijlvol design met de nieuwe Caleffi CODE®

  Optimaal comfort, energiebesparing en stijlvol design met de nieuwe Caleffi CODE®

  Met Caleffi CODE® zet Caleffi verdere stappen in connectiviteit en digitalisering. Een intelligent geconnecteerd systeem, in een minimaal maar stijlvol design dat zich aan elke woonstijl aanpast, dat zorgt voor een optimale balans tussen verbruik en comfort. Het geconnecteerd systeem van Caleffi CODE® regelt de temperatuur van elke woonruimte op de meest efficiënte en gebruiksvriendelijke manier.  Een intelligent geconnecteerd systeem Het ideale binnenklimaat en wooncomfort kan met Caleffi CODE® geautomatiseerd worden. Het geconnecteerd systeem – bestaande uit Comfort Controllers, …Lees meer »
 • Voorbereiden op de toekomst in Hardenberg!

  Voorbereiden op de toekomst in Hardenberg!

  Installateurs krijgen steeds vaker de vraag om advies: “Is mijn huis geschikt voor een warmtepomp?” “Welke duurzaamheidsmaatregelen zijn voor mijn bedrijf geschikt?”. Voor het beantwoorden van deze vragen is kennis nodig, maar waar haal je de tijd vandaan in je drukke agenda? Op 10, 11 en 12 september komen in Hardenberg voor de tweede keer twee werelden bij elkaar: Installatie & Elektro Vakbeurs. De ontwikkelingen in de installatie- & elektrobranche gaan razendsnel en de rol van de installateur …Lees meer »
 • Vaillant introduceert nieuwe hr-ketels

  Vaillant introduceert nieuwe hr-ketels

  De nieuwe ecoTEC plus en ecoTEC exclusive hr-ketels combineren een hoge efficiëntie en comfort met de betrouwbare en stille werking van verwarming en warmwatervoorziening. Dankzij de intuïtieve bediending van het nieuwe touchscreen en het verbeterende ontwerp zijn deze hr-ketels nog eenvoudiger te installeren en onderhouden. Dat betekent voor u scoren in vele opzichten! Kijk voor meer informatie op :https://www.vaillant.nl/professioneel/producten/de-nieuwe-ecotec/  Lees meer »