• FlatRoofVent, de krachtpatser voor uw platdak constructie!

  FlatRoofVent, de krachtpatser voor uw platdak constructie!

  Om de levensduur van uw dakconstructie te verlengen, is ventilatie een must. Daarom ontwikkelde Ubbink de FlatRoofVent, een krachtige platdak constructie ontluchter. Met de FlatRoofVent krijgt bouwvocht en/of condensatievocht geen kans om uw constructie aan te tasten! Elegante krachtpatser Door de stabiele weerstand werkt de FlatRoofVent van hoogwaardig kunststof perfect onder alle windomstandigheden. De kleine krachtpatser heeft een geïntegreerde plakplaat en de extra schroefgaten zorgen voor optimale bevestiging. Door zijn vormgeving heeft de PP kap …Lees meer »
 • Ubiflex, de slimme en voordelige loodvervanger!

  Ubiflex, de slimme en voordelige loodvervanger!

  Ubiflex van Ubbink is dé loodvervanger die wordt toegepast in alle bouwdetails waarin een waterdichte laag vereist is. Het kan bladlood in alle gevallen vervangen en gaat de levensduur van een gebouw mee. Met Ubiflex loodvervanger valt veel winst te behalen! Snelle verwerking Ubiflex verwerkt u eenvoudig op lange lengtes waardoor het aantal verbindingen tot een minimum wordt beperkt. Omdat deze loodvervanger licht in gewicht is neemt u gemakkelijk hele rollen mee naar uw werkplek. …Lees meer »
 • Nieuw: Ubbink Beugel 80-100 Click PP wit!

  Nieuw: Ubbink Beugel 80-100 Click PP wit!

  Voor het veilig en snel monteren van rookgasafvoer- en ventilatiesystemen kiest u voor de kunststof beugels van Ubbink! Nieuw is de snel verwerkbare Beugel 80-100 Click, die u gemakkelijk installeert en fixeert. Deze beugel is universeel voor de parallelle 80 en 100 mm buis en de concentrische 60/100 buis! Dankzij het unieke ontwerp van de nieuwe kunststof Beugel 80-100 Click PP wit, bevestigt u het hele rookgasafvoersysteem veilig en snel. Kenmerkend is de eenvoudige montage, …Lees meer »
 • Voorbereiden op de toekomst in Hardenberg!

  Voorbereiden op de toekomst in Hardenberg!

  Installateurs krijgen steeds vaker de vraag om advies: “Is mijn huis geschikt voor een warmtepomp?” “Welke duurzaamheidsmaatregelen zijn voor mijn bedrijf geschikt?”. Voor het beantwoorden van deze vragen is kennis nodig, maar waar haal je de tijd vandaan in je drukke agenda? Op 10, 11 en 12 september komen in Hardenberg voor de tweede keer twee werelden bij elkaar: Installatie & Elektro Vakbeurs. De ontwikkelingen in de installatie- & elektrobranche gaan razendsnel en de rol van de installateur …Lees meer »
 • Voor installateurs die van snelheid houden

  Voor installateurs die van snelheid houden

  Ken jij Uponor S-Press PLUS al? Deze nieuwe serie koppelingen combineert het beste van de bestaande S-Press- en PPSU-koppelingen tot één next generation perskoppeling. Uponor heeft de perskoppeling voor meerlagenleidingen opnieuw uitgevonden: ROBUUST, ZEKER, EENVOUDIG én SMART. Beschikbaar in de maten 16 t/m 32 mm in zowel metaal als kunststof is S-Press PLUS dé koppeling die geen compromissen kent! Waarom jij Uponor S-Press PLUS wilt gebruiken: • Snelle diameterherkenning m.b.v. de felle kleurcodering en grote …Lees meer »
 • Een duurzame installatie? Weg met lucht en vuil!

  Een duurzame installatie? Weg met lucht en vuil!

  Lucht en vuil in cv-installaties zijn een veelvoorkomend probleem. Voor een duurzame en efficiënte installatie is het daarom van belang om zowel een lucht- als vuilafscheider te plaatsen. Lucht in de installatie Vaak gehoorde klachten zoals radiatoren die niet de voorziene warmte afgeven, storende borrelende  geluiden in de radiatoren en regelmatig handmatig moeten ontluchten, zijn allemaal toe te schrijven aan lucht in de installatie. En dan zijn er nog de klachten die pas na langere …Lees meer »

[logo-slider]

 • Nieuwe Prestabo-buis speelt in op prefab-trend

  Nieuwe Prestabo-buis speelt in op prefab-trend

  Modulair bouwen wint snel aan populariteit. Steeds kleinere of complexere bouwlocaties en de toenemende belangstelling voor BIM, maken prefab ook in de installatietechniek steeds interessanter. Viega speelt hierop in met de introductie van een nieuwe Prestabo-buis waarvan de lengte optimaal aansluit bij de prefab-trend. De nieuwe 3 meter lange Prestabo-buis (model 1103.3) vormt een aanvulling op het bestaande buisprogramma. De kortere lengte maakt deze buis bij uitstek geschikt voor prefab-verwarmingsinstallaties waar veel wordt gewerkt met …Lees meer »
 • Klaarstomen voor de energietransitie

  Klaarstomen voor de energietransitie

  Het Wasco Energie Centrum is al vanaf 2000 dé plek waar je als installateur op de hoogte blijft van de modernste duurzame energiesystemen en energiebesparende technologieën. Hier worden themadagen, workshops en trainingen georganiseerd. Veel klanten hebben ons Wasco Energie Centrum bezocht en de teller blijft oplopen. Onlangs ontvingen wij onze 50.000ste bezoeker in het Wasco Energie Centrum. Sinds dit jaar is het Wasco Energie Centrum ook de opleidingslocatie voor het WasCollege, dus Wasco is nu …Lees meer »
 • Ontdek onze slimme vogel!

  Ontdek onze slimme vogel!

  Met de nieuwe Decorio kan uw warmtepomp het dak op! In het streven om ons fossiele energieverbruik te verminderen is de warmtepomp een populaire keuze. Voor de bewoner is, naast geluidsoverlast, de omvang door plaatsing in de tuin of schuur een struikelblok. De nieuwe, eenvoudig te monteren Decorio Luchtwarmtepompbehuizing 30°-55° van Ubbink biedt u dé oplossing! Deze buitenunitbehuizing staat als een schoorsteen op uw dak, beschermt uw luchtwarmtepomp tegen alle weersinvloeden en zorgt bovendien voor …Lees meer »
 • De toekomst komt eraan! Hoe bereid jij je voor?

  De toekomst komt eraan! Hoe bereid jij je voor?

  Installateurs krijgen steeds vaker de vraag om advies: “Is mijn huis geschikt voor een warmtepomp?” “Hoe zit dat met subsidies?” “Hoe verduurzaam ik mijn huis?”. Voor het beantwoorden van deze vragen is kennis nodig, maar waar haal je de tijd vandaan in je drukke agenda? Op 14, 15 en 16 mei 2019 komen in Gorinchem twee werelden bij elkaar: Installatie & Elektro Vakbeurs. De ontwikkelingen in de installatie- & elektrobranche gaan razendsnel en de rol van de installateur …Lees meer »