• Het antwoord op direct gestookte luchtverhitters

  Het antwoord op direct gestookte luchtverhitters

  Luchtverhitters kunnen middels lucht een ruimte snel verwarmen. Hierdoor wordt energie bespaard t.o.v. bijvoorbeeld vloerverwarming systemen, in situaties waarbij de ruimtes niet 24 uur per dag op dezelfde temperatuur gehouden dienen te worden. Door de snelle reactietijd van de luchtverhitters wordt het namelijk mogelijk om nachtverlaging toe te passen, waardoor het transmissieverlies van het gebouw daalt. Luchtverhitters zijn verkrijgbaar in direct of indirect gestookte uitvoering. Bij direct gestookte luchtverhitters hoeft u alleen een gasleiding aan …Lees meer »
 • Air Excellent luchtverdeelsysteem

  Air Excellent luchtverdeelsysteem

  Koppelt woningen moeiteloos aan een gezond binnenklimaat! Air Excellent van Ubbink is een innovatief modulair luchtverdeelsysteem voor toepassing in alle gangbare mechanische ventilatiesystemen, met of zonder warmteterugwinning. Ronde en halfronde (beperkte inbouwhoogte) kanalen combineert u moeiteloos en maakt het systeem geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het Air Excellent luchtverdeelsysteem onderscheidt zich onder andere door de flexibele luchtverdeelkasten en de eenvoudige inregeling door middel van het plaatsen van restrictieringen aan de binnenzijde van de luchtverdeelkast. …Lees meer »
 • Healthbox 3.0: Een nieuwe stap in installatiegemak

  Healthbox 3.0: Een nieuwe stap in installatiegemak

  De Renson Healthbox 3.0 zorgt op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis. Deze geconnecteerde vraaggestuurde ventilatie-unit is klaar voor alle ‘smart homes’, want die communiceert voortaan zowel met jou als installateur als met de bewoner, elk via een bijbehorende applicatie. Voor jou als installateur wordt de installatie en inregeling van de ventilatie daarmee nog een stuk praktischer. Healthbox 3.0 ventileert enkel waar en wanneer nodig op basis van continue metingen van …Lees meer »
 • Houd de longen van een gebouw schoon

  Houd de longen van een gebouw schoon

  Een zuiver binnenklimaat in kantoren en gebouwen wordt steeds vaker gezien als een belangrijke voorwaarde voor welzijn. De ‘longen van een gebouw’, de luchtbehandelingskasten, kunnen door bacteriegroei verspreiders worden van vuile lucht. Ook toename van fijnstof als gevolg van vervuilde filters is schadelijk voor de gezondheid van kantoorpersoneel. Zeker als je bedenkt dat mensen 90% van hun tijd binnen doorbrengen. Om het binnenklimaat zuiver te houden, inspecteert en onderhoudt Vlint (voorheen Nedfilter) de longen van …Lees meer »
 • Nieuwe versie SystemairCAD

  Nieuwe versie SystemairCAD

  Het kiezen van de juiste luchtbehandelingsunit kan ingewikkeld zijn, zeker voor complexe klimaattechnische installaties. Met de ontwerpsoftware SystemairCAD kan de luchtbehandelingsunit moeiteloos worden samengesteld. De vernieuwde versie SystemairCAD 2.0 bevat meer dan 600 nieuwe functies en 12.000 nieuwe items en prijzen. Met SystemairCAD is het heel eenvoudig om voor elk project snel een op maat gemaakte unit te configureren die voldoet aan specifieke eisen. Het ontwerpprogramma zorgt voor een optimale dimensionering van de luchtbehandelingsunit. Functies …Lees meer »
 • Blijf scherp met VSK

  Blijf scherp met VSK

  Voor de leveranciers en fabrikanten die 6-9 februari op VSK voor je klaar staan, is het aftellen nu echt begonnen. Kom naar Utrecht en ontdek welke innovaties het installatievak steeds slimmer maken. Regel hier je gratis ticket  Lees meer »
 • MAGNUM Tube 5-laags vloerverwarmingsbuis

  MAGNUM Tube 5-laags vloerverwarmingsbuis

  De recyclebare MAGNUM Tube wordt in verschillende diameters geëxtrudeerd in onze eigen fabriek in Tholen en is KOMO, SKZ en MPA gecertificeerd. Op deze manier wordt het traject van begin tot eind in eigen hand gehouden, is er een optimale kwaliteitsbewaking en kunnen wij u de beste prijs/kwaliteit-verhouding aanbieden. De MAGNUM Tube is een 5-laags vloerverwarmingsbuis met diffusiedichte EVOH-laag en is vervaardigd van het PE-RT Type 1. Dit type PE-RT is sterk, flexibel en uitermate …Lees meer »
 • Innovatieve douchebakken, -wanden en deuren van douchefabrikant

  Innovatieve douchebakken, -wanden en deuren van douchefabrikant

  Kinedo® is fabrikant van A-merk douchebakken, douchewanden/-deuren en douchecabines. De hoogwaardige producten van douchefabrikant Kinedo® staan voor innovatie, kwaliteit en design. De slimme probleemoplossers Kinemagic en Duo, bieden de mogelijkheid om een bad te vervangen door een ruime & veilige douche of door een douche/bad combinatie. De uitgebreide en tijdloze collectie van Kinedo® is makkelijk te installeren en biedt doucheoplossingen die geschikt zijn voor elke badkamerindeling. Kinedo® is eveneens de perfecte partner op het gebied …Lees meer »
 • Ons vak wordt steeds slimmer

  Ons vak wordt steeds slimmer

  Tegenwoordig treden innovaties bijna altijd buiten de kaders van de traditionele installatiebranche. Bovendien is er in ‘no time’ een opvolger of doorontwikkeling op de markt. Blijf scherp met VSK! Regel hier je gratis ticketLees meer »
 • Trots

  Trots

  Intern is Robot continue bezig met vraagstukken als ‘Hoe kunnen we onze klanten blij maken’. Dit heeft geresulteerd in het motto “Delivering Happiness”. Voor Robot is service, meedenken en klantvriendelijkheid erg belangrijk. Dat op al deze punten het hoogste cijfer behaald wordt in de productgroep vloerverwarming, volgens het Bouwkennis klanttevredenheidsonderzoek 2017/2018, geeft dan ook aan dat Robot op de goede weg zit. Meer informatie: https://robotclimate.com/1-vloerverwarmingsfabrikant-volgends-installateur/Lees meer »