• Welke ShowerDrain WTW past het best bij jouw klant?

  Welke ShowerDrain WTW past het best bij jouw klant?

  Als je normaal doucht gaat alle warmte uit het water verloren, dat is zonde. De ShowerDrain X zorgt ervoor dat een groot deel van deze warmte wordt gebruikt om het inkomende koude water op te warmen. Dit zorgt voor een duurzame douche-ervaring van het hoogste comfortniveau! Maar hoeveel scheelt het nu eigenlijk? Bereken jouw terugverdientijd met de nieuwe WTW-douchegoot calculator! Kijk op www.aco.n/wtw of scan de QR code! Hier vind je informatie voor de adviseur, …Lees meer »
 • Programma systeemkoffers van Viega verder uitgebreid

  Programma systeemkoffers van Viega verder uitgebreid

  Viega heeft het programma systeemkoffers verder uitgebreid. Nieuw is de uitvoering met persringen 3/8, 1/2 en 3/4, dekselinzet en kofferinzetstuk voor de persringen. De persringen met scharnierfunctie zorgen ervoor dat ook op ontoegankelijke plaatsen snel en eenvoudig kan worden geperst. De persringen uit de nieuwe persringset worden aangedreven door de Viega zwenkbek P1 of Z1. Eén van de voordelen van de persringen is dat hiermee ook op ontoegankelijke plaatsen snel en eenvoudig kan worden geperst. …Lees meer »
 • Slimme oplossingen maken installateurs tot helden van de energiecrisis

  Slimme oplossingen maken installateurs tot helden van de energiecrisis

  Elke crisis heeft een held nodig. Daarom rust Resideo installateurs, helden van de energiecrisis, uit met de slimme oplossingen. Een kleine verandering maakt zo een groot verschil. Uit onderzoek van Resideo blijkt dat ruim 92% van de Belgische huiseigenaren zich zorgen maakt over de stijgende energie- en gasprijzen. Zij geven aan dat ze actief op zoek gaan naar manieren om de energierekening te verlagen door middel van simpele oplossingen als slimme thermostaten. Resideo is ervan …Lees meer »
 • OxyGreen Light: de standaard in vraaggestuurd ventileren

  OxyGreen Light: de standaard in vraaggestuurd ventileren

  Ambitie om elke ééngezinswoning uit te rusten met een energiezuinig centraal VST3 ventilatiesysteem? Dan is OxyGreen Light de aangewezen unit. Dankzij externe CO2– en vochtsensoren (die tegelijk ook over een bedieningsknop beschikken om te kiezen tussen vraag gestuurde ventilatie, nachtstand of boost) is de OxyGreen Light bovendien eenvoudig, modulair en op maat van ieders noden uit te breiden tot een compleet vraag gestuurd ventilatiesysteem dat de binnenluchtkwaliteit in de hele woning op peil houdt en …Lees meer »
 • Warmteservice opent opnieuw drie vestigingen

  Warmteservice opent opnieuw drie vestigingen

  Warmteservice heeft op 19 december een vestiging in Zutphen geopend. De start van deze vestiging onderstreept de groeiambities van het familiebedrijf, dat dicht bij de klant in de buurt aanwezig wil zijn. Warmteservice richt zich op installatie- en klusbedrijven en handige doe-het-zelvers en verkoopt via haar vestigingen en webshop producten op het gebied van verwarming, sanitair, installatiemateriaal en duurzame oplossingen. Eerder in december opende Warmteservice al vestigingen in Almere en Zwijndrecht. De vestiging in Zutphen …Lees meer »
 • Belimo Roadshow State of the Art Beleving inclusief lunch of diner

  Belimo Roadshow State of the Art Beleving inclusief lunch of diner

  Na een tour door verschillende Europese landen stopt de Belimo Roadshowtruck van woensdag 18 tot en met vrijdag 20 januari bij het ROVC TechCenter in Ede. ROVC is marktleider op het gebied van technische opleidingen. In de Belimo roadshowtruck (real life demoruimte van maar liefst ~35 m²) en in het ROVC TechCenter zullen wij onze laatste innovatieve toepassingen tonen m.b.t. onder andere energie-efficiëntie in combinatie met een gezond binnenklimaat. U bent van harte uitgenodigd om …Lees meer »
 • Laat je klant niet in de kou staan

  Laat je klant niet in de kou staan

  Een storing is nooit fijn. Al helemaal niet in de koude herfst- en wintermaanden. Zet het nummer van de Wasco 24/7 storingsservice direct in je telefoon: 06 – 55 18 80 83! Voor alle installaties leveren wij met onze 24/7 storingsservice onderdelen op het moment dat jij dit nodig hebt. Kies voor zekerheid! Storingsservice uitgebreid Het stookseizoen (van 1 oktober t/m 31 maart) is weer begonnen en dat brengt gebreken en storingen met zich mee. …Lees meer »
 • Optimaal comfort en energiebesparing en stijlvol design met Caleffi CODE

  Optimaal comfort en energiebesparing en stijlvol design met Caleffi CODE

  Met Caleffi CODE® zet Caleffi verdere stappen in connectiviteit en digitalisering. Een intelligent geconnecteerd systeem, in een minimaal maar stijlvol design dat zich aan elke woonstijl aanpast, dat zorgt voor een optimale balans tussen verbruik en comfort. Het geconnecteerd systeem van Caleffi CODE® regelt de temperatuur van elke woonruimte op de meest efficiënte en gebruiksvriendelijke manier. Een intelligent geconnecteerd systeem Het ideale binnenklimaat en wooncomfort kan met Caleffi CODE® geautomatiseerd worden. Het geconnecteerd systeem - …Lees meer »
 • Ter overname aangeboden

  Loodgieters en installatiebedrijf in zuid oost Friesland Ons bedrijf is opgericht in 1892 en is inmiddels 130 jaar oud. Wij hebben vele particuliere klanten en een paar industriële fabrikanten. Wij verkopen, verwerken en installeren alle materialen die in de installatiebranche voorkomen, tevens beschikken wij over een moderne werkplaats waar wij zelf onze dakgoten e.d. nog kunnen maken. Wegens gebrek aan opvolging zoeken wij iemand die ons bedrijf wil voortzetten en wil overnemen. Heeft u belangstelling …Lees meer »
 • Excellent in service

  Excellent in service

  Climate for life/Itho Daalderop zoekt continu naar optimalisaties in kwaliteit, duurzaamheid én service. Door de energietransitie groeit de vraag naar duurzame installatietechnieken en volgen nieuwe technieken elkaar in rap tempo op. Installateurs worden met nieuwe verantwoordelijkheden geconfronteerd in een markt waarin de eindgebruiker steeds kritischer wordt en technisch opgeleid personeel schaarser wordt. We spelen proactief in op deze ontwikkelingen door te focussen op kennisdeling, technische ondersteuning en optimale klanttevredenheid. We hebben een aantal jaar geleden …Lees meer »