• Zeer compacte WTW-unit

  Zeer compacte WTW-unit

  Excellente Lucht In Kleine Woningen En Appartementen De nieuwe Flair 200 van Brink Climate Systems is klein van formaat, maar groots in prestaties. De meest compacte variant uit de Flair-familie is vanwege het formaat en de prestaties uitstekend geschikt voor zowel nieuwbouw als vervanging in kleine woningen en appartementen en andere projectmatige bouw. Overal toepasbaar Albert van Lohuizen, Commercieel Manager bij Brink: „Wij zijn altijd bezig met innovatie om de lucht in huis voor iedereen …Lees meer »
 • Kies zélf de kleur die past bij je interieur.

  Kies zélf de kleur die past bij je interieur.

  Dat is de slogan waarmee Intercool het nieuwe Toshiba wandmodel Haori introduceert. De Haori biedt de unieke mogelijkheid om zelf te bepalen hoe de airco wordt afgewerkt. Of er nu gekozen wordt voor ingetogen grijs, stijlvol antraciet of voor een opvallende kleur. Het is allemaal mogelijk met de Haori, doordat de stoffen hoes die over de kap bevestigd zit, makkelijk uitgewisseld kan worden. Buiten dat de kleur makkelijk aangepast kan worden, heeft de Haori nog …Lees meer »
 • Subway 3.0 – Designed for Life

  Subway 3.0 – Designed for Life

  De meest succesvolle badkamercollectie van Villeroy & Boch is vernieuwd. Maak kennis met Subway 3.0: een mooie collectie met een functioneel, universeel en tijdloos design en geschikt voor een grote doelgroep.   In deze nieuwe collectie vind je een ruim aanbod van fonteinen en wastafels in diverse formaten met een moderne vormgeving, zoals dunne wanden en strakke lijnen in White Alpin, glanzend wit, of in het moderne Stone White, een mat witte tint. Combineer ze …Lees meer »
 • Webinar Intelligente persmachines die ontzorgen

  Webinar Intelligente persmachines die ontzorgen

  Op 28 april om 16:00 uur start het Viega webinar ‘Intelligente persmachines die de vakman ontzorgen’. Tijdens het kosteloze seminar maakt u kennis met alle voordelen van de nieuwste generatie persmachines van Viega. Hoe ‘smart’ werkt u binnenkort? Leer er alles over tijdens ons seminar. Geïnteresseerd?  Meldt u hier aan.Lees meer »
 • Sneller, Sterker, Slimmer

  Sneller, Sterker, Slimmer

  Steeds meer installateurs ontdekken de voordelen van de GROHE inbouwreservoirs. De Rapid SLX geeft je toegang tot alles wat vandaag verkrijgbaar is en bereid je voor op alles wat morgen zal brengen. Bekijk op rapidslx.grohe.nl het enthousiaste verhaal van Installatiebedrijf Van Gerven.  Lees meer »
 • ACO introduceert de mooiste douchegoot: de ShowerDrain S+

  ACO introduceert de mooiste douchegoot: de ShowerDrain S+

  Wie denkt dat een douchegoot een onbelangrijk onderdeel van de badkamer is, heeft het goed mis! De vormgeving van de badkamer krijgt steeds meer aandacht en de douchegoot is hierbij een onmisbaar design-element. Om potentiële ergernissen over de inbouw en onderhoud van een douchegoot voor altijd de kop in te drukken introduceert ACO de ShowerDrain S+. Deze minimalistische design douchegoot won de Red Dot Design Award 2021. Eindeloze schoonheid, eenvoudig te reinigen en eenvoudig in …Lees meer »
 • Betreed de digitale wereld! Maak kennis met Grohe X

  Betreed de digitale wereld! Maak kennis met Grohe X

  Ervaar een nieuwe manier van interactie met GROHE X. GROHE presenteert een revolutionair digitaal platform met informatieve en inspirerende content op basis van jouw interesses. GROHE X geeft on demand een kijkje in onze expertise en passie. Wordt binnenkort gelanceerd. Dit is jouw kans om kennis te maken, interactie te hebben en een voorsprong te nemen in de wedstrijd.   Registreer nuLees meer »
 • Warmteservice opent 68e vestiging in Goes

  Warmteservice opent 68e vestiging in Goes

  Het Zeeuwse Goes wordt verrijkt met een nieuwe vestiging van Warmteservice. Het is voor de landelijke keten de tweede vestiging in deze provincie. Veel klanten in de regio hebben de weg naar Warmteservice Vlissingen al gevonden. Door in Goes een nieuwe locatie te betrekken verwacht het bedrijf beter op de regionale behoeftes te kunnen inspelen. In vergelijking met de vestiging in Vlissingen wordt het pand nog groter, met meer voorraad en voldoende parkeergelegenheid voor de …Lees meer »
 • Nieuw: Remeha airconditioning

  Nieuw: Remeha airconditioning

  Altijd een aangename binnentemperatuur met Remeha! Remeha Diva airconditioning bestaat uit een compleet assortiment voor koelen en verwarmen. De binnen units zijn leverbaar in wandmodel, plafondonderbouw, cassette uitvoering en kanaal-inbouw. De modellen zijn verkrijgbaar in mono-en multi-splituitvoering. Zo biedt Remeha voor elke situatie een passende oplossing. Bekijk het aanbod op remeha.nl/aircoLees meer »
 • Burgerhout introduceert innovatieve FX Easy doorvoerpan

  Burgerhout introduceert innovatieve FX Easy doorvoerpan

  Burgerhout gaat wéér een stap verder en heeft het assortiment uitgebreid met een nieuwe, duurzame en circulaire doorvoerpan FX Easy! Deze doorvoerpan is uitgevoerd met Leadax, de eerste loodvervanger ter wereld met dezelfde eigenschappen als traditioneel waterkerende materialen.  Met deze 1-pans oplossing neemt Burgerhout wederom zorgen uit handen van de installateur. Door de draaibare, geïntegreerde scharnierkap is de FX Easy geschikt voor dakhellingen van 15° tot maar liefs 60°! Wilt u meer weten over alle …Lees meer »