• Een nieuwe stap in installatiegemak

  Een nieuwe stap in installatiegemak

  Healthbox 3.0 van Renson zorgt – als onderdeel van het C+ ventilatiesysteem – op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis. Deze geconnecteerde ventilatie-unit is klaar voor alle ‘smart homes’, want die communiceert voortaan zowel met jou als installateur als met de bewoner, elk via een bijbehorende applicatie. Voor jou als installateur wordt de installatie en inregeling van de ventilatie via de app nog een stuk praktischer. En dat is niet alles, …Lees meer »
 • Koppeling nu 4x per jaar

  Koppeling nu 4x per jaar

  Ben jij nog geen abonnee? Klik hier en meld  je snel aan! Want Koppeling houdt je op de hoogte van alles wat er speelt in jouw vakgebied, met nieuws, kennis en trends.Lees meer »
 • Voor elke situatie een warmtepomp

  Voor elke situatie een warmtepomp

  Remeha introduceert een nieuwe range lucht/water-warmtepompen. Met de Neptuna, de Mercuria en de Eria Tower brengt de fabrikant voor elke situatie een elektrische of hybride warmtepompoplossing op de markt. De drie modellen kunnen in combinatie met het geschikte afgiftesysteem ook voor koeling zorgen. Omdat het installeren van gastoestellen iets anders is dan het ontwerpen en installeren van elektrische warmtepompen, ondersteunt Remeha haar afnemers met kennis en hulpmiddelen. Zo ontwikkelde de fabrikant scholings- en trainingsprogramma’s om …Lees meer »
 • Energetisch en financieel de beste oplossing

  Energetisch en financieel de beste oplossing

  Omdat wij veel belang hechten aan ons milieu, investeren wij al ruim 20 jaar in condenserende technieken. Door een condenserende HR-boiler te kiezen, bespaar je aanzienlijk op de verbruikskosten en is de terugverdientijd t.o.v. een conventionele atmosferische boiler zeer kort. Bovendien behaalt een condenserende boiler het hoogste rendement en voldoet deze milieubewuste warmwateroplossing aan de ErP-regelgeving die per 26 september jl van kracht is geworden. Alle condenserende boilers uit onze range hebben energielabel A. Met …Lees meer »
 • Kies voor concentrische rookgasafvoeroplossingen

  Kies voor concentrische rookgasafvoeroplossingen

  De installateur draagt een grote verantwoordelijkheid als het gaat om het installeren van rookgasafvoermateriaal. De buis-in-buis constructie van de concentrische systemen van Ubbink biedt een extra vangnet bij lekkages en reduceert de kans op koolmonoxidevergiftiging!  Voorkeur voor concentrisch Ter bevordering van de veiligheid adviseert de vereniging van rookgasafvoerfabrikanten Rogafa om voortaan te kiezen voor concentrische rookgasafvoer voor nieuwbouw en bij renovatie. Een concentrisch kanaal bestaat uit een binnenbuis voor de afvoer van rookgassen en een …Lees meer »
 • Compact, snel te installeren en stil

  Compact, snel te installeren en stil

  De e.sybox mini is een drukverhoger waarin alle componenten zijn geïntegreerd, waaronder de frequentieregelaar, de regeltechniek en een expansievat. Een kwestie van de leidingen aansluiten, instellen op het LCD-display en klaar is Kees. De drukverhoger is zo compact, dat deze op elke plaats geïnstalleerd kan worden, zelfs onder een wastafel of in een keukenkast. Dat kan in alle posities in huis, maar ook buiten met een e.sycap. De speciale watergekoelde motor, de anti-trillingsdoppen en de …Lees meer »

[logo-slider]

 • Air Excellent koppelt woningen moeiteloos aan een gezond binnenklimaat!

  Air Excellent koppelt woningen moeiteloos aan een gezond binnenklimaat!

  Het Ubbink Air Excellent luchtverdeelsysteem is een innovatief en modulair systeem, dat geschikt is voor alle mechanische ventilatiesystemen met of zonder warmteterugwinning. De eenvoudige koppeling van ronde en halfronde kanalen geeft u optimale ontwerpvrijheid. Dit maakt Air Excellent geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie van woningbouw en kleine utiliteitsgebouwen! Het luchtverdeelsysteem met optimaal verwerkersgemak is ook zeer geschikt voor vraaggestuurde ventilatiesystemen, omdat u de kanalen eenvoudig naar ieder ventilatiepunt aanbrengt.  Flexibele kanalen Het Air Excellent …Lees meer »
 • Compacte thermostatische onderbouw mengkraan met vernieuwd design

  Compacte thermostatische onderbouw mengkraan met vernieuwd design

  Watts introduceert dit najaar een nieuwe generatie verchroomde thermostatische onderbouw mengkranen type MINIMIXing. Dit type mengkraan is uitermate geschikt als bescherming van aftappunten tegen een te hoge watertemperatuur, en biedt een oplossing tegen legionella. Deze nieuwe uitvoering met gestroomlijnd design kenmerkt zich door zijn hoge reactiesnelheid, beschikt over een vergrendelbare temperatuurregeling én is voorzien van een gemakkelijk te vervangen binnenwerk. Geschikt voor commerciële/publieke toepassingen en collectiviteiten: ziekenhuizen, scholen, restaurants, laboratoria etc. KIWA gekeurd. Meer informatie: …Lees meer »
 • Landelijke groothandel opent zestigste vestiging in Gorinchem

  Landelijke groothandel opent zestigste vestiging in Gorinchem

  5 november heeft Warmteservice voor de 60e keer de deuren van een nieuwe vestiging geopend. Ditmaal is de succesvolle keten neergestreken in het Zuid-Hollandse Gorinchem. De nieuwe vestiging in Gorinchem is de vijfde opening van 2018. Eerder opende het familiebedrijf namelijk al vestigingen in Maastricht, Den Haag-Ypenburg, Zaandam en Schagen. “Gorinchem stond al enige tijd op ons netvlies en zijn daarom blij dat we een mooie en goed bereikbare locatie hebben gevonden”, vertelt marketing directeur …Lees meer »
 • TECE douchegoot eenvoudig in lengte aan te passen

  TECE douchegoot eenvoudig in lengte aan te passen

  Bij douchegoten worden aan de beide kopse kanten meestal vulstukken van tegels geplaatst. Dit is geen fraai gezicht. Daarom introduceert TECE een nieuwe douchegoot, die exact in elke doucheruimte past. Want deze TECEdrainprofile kan eenvoudig tijdens de installatie op maat worden gezaagd. Zo worden de tegels niet onderbroken en ontstaat een esthetisch zeer strakke oplossing. Grote maten tegels of natuursteen zijn een trend. Mede door de open en drempelloze douchevloeren creëert dit een ruimtelijke beleving. …Lees meer »