• Ontvang een gratis try-out pakket starQuick®

  Ontvang een gratis try-out pakket starQuick®

  Eenvoudig en snel een buis bevestigen? Het uitgebreide starQuick® assortiment biedt met verschillende kunststof beugels en vele innovatieve accessoires een gemakkelijke, betrouwbare en tijdbesparende installatie. Met starQuick® ben je verzekerd van een doeltreffende montageoplossing voor elke toepassing! Zelf uitproberen? Vraag nu gratis een samplepakket aan!  Lees meer »
 • Hybride VRF: voor gebouwen met toekomst

  Hybride VRF: voor gebouwen met toekomst

  Met Mitsubishi Electric City Multi HVRF combineer je het beste uit twee werelden. Het uiterst hoge comfort van een watergedragen systeem. Met de voordelen en efficiëntie van VRF. Mitsubishi Electric City Multi HVRF koelt en verwarmt zelf gelijktijdig met een 2-pijpssysteem. Ontdek de mogelijkheden    Lees meer »
 • Het wordt weer warm. Ben jij er klaar voor?

  Het wordt weer warm. Ben jij er klaar voor?

  Wasco wel! En zij helpen jou ook graag op weg! Het houdt bij Wasco niet op bij het leveren van de materialen, zij ondersteunen jou altijd waar nodig. Natuurlijk bij het selecteren van de juiste airco, maar bijvoorbeeld ook met jouw eigen promotie naar jouw klant. En zoals je weet kun je bij Wasco altijd terecht voor adviezen en opleidingen. Alles voor je airco Je vindt bij Wasco een totaalassortiment voor het installeren en onderhouden …Lees meer »
 • Kennisclip: koudetechniek voor niet koudetechnici

  Kennisclip: koudetechniek voor niet koudetechnici

  Op een normale werkdag volgen zo’n tweehonderd monteurs en mbo-studenten praktijk- en theorielessen bij Opleidingscentrum GO. Nu ligt de parkeerplaats aan de Zandlaan in Ede er rustiger bij vanwege het coronavirus. Om geïnteresseerde technici toch nog te voorzien van kennis is Opleidingscentrum GO begonnen met het delen van kennisclips. In de kennisclips worden actuele onderwerpen, technieken en koudesystemen besproken en wekelijks gedeeld. Na de kennisclips is er de mogelijkheid je kennis te testen met een …Lees meer »
 • Nieuwe norm in vloerverwarming en koeling

  Nieuwe norm in vloerverwarming en koeling

  Diepe convectorputten zijn niet meer van deze tijd, maar de vraag naar vloerverwarming is nog steeds groot. Jaga upgrade daarom haar Mini Canal met DBH-systeem. Dankzij de toepassing van het Dynamic Boost Hybrid systeem kan deze ondiepe convectorput zowel verwarmen als niet-condenserend koelen. De Mini Canal Hybrid is daardoor dé inbouwoplossing voor iedere glazen pui. Deze nieuwe vorm van vloerverwarming en koeling zorgt voor de juiste temperatuur op ieder moment van de dag.  De oplossing …Lees meer »
 • Nieuw douchebakken Kinemoon

  Nieuw douchebakken Kinemoon

  Kinemoon is de nieuwe serie douchebakken van Kinedo®. Deze zijn gemaakt van mineraalcomposiet en hebben een verfijnd oppervlak in steenstructuur. Dit geeft een natuurlijke look aan je douche. Met een dikte van slechts 2,6 cm en dus lage instap, is deze douchebak ideaal voor een trendy inloopdouche. Makkelijk te plaatsen en zaagbaar op de 4 hoeken. Voor een veilig gevoel heeft Kinemoon bijzonder hoogwaardige antislip eigenschappen (klasse PN24). Er is een keuze uit 5 natuurlijke …Lees meer »
 • Rihocell bespaart tijd

  Rihocell bespaart tijd

  Het Rihocell klimaatsysteem is een eenvoudig maar zeer effectief droogbouwsysteem voor verwarmen en koelen. Het systeem bestaat in de basis uit 18 mm geprefabriceerde gipsvezelplaten voorzien van sleuven, waarin de 5-laagse kunststof aluminium kernleidingen worden gelegd (of reeds zijn opgenomen). Daarna kan direct de afwerkvloer worden geplaatst. Door het volle contact tussen de leidingen en de vezelplaten is zowel een snelle warmte/koude overdracht, alsmede een efficiënte warmteopbrengst gegarandeerd. Dit resulteert in een behaaglijke stralingswarmte, hoog …Lees meer »
 • Specialist in airco

  Specialist in airco

  Wasco is de complete airco groothandel voor elke installateur. Met jarenlange ervaring op het gebied van airco’s leveren wij een totaal assortiment aan Haier airco’s en alle montagematerialen, installatiematerialen, onderdelen en gereedschappen die je nodig hebt.  UNIEK IN NEDERLAND Om je nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben we als enige groothandel in Nederland vanaf nu ook het complete airco split-en multisplitassortiment van Daikin uit voorraad leverbaar! Dus vandaag voor 18.00 uur besteld is …Lees meer »
 • Ventilatie met WTW zonder toevoerkanalen

  Ventilatie met WTW zonder toevoerkanalen

  Excellente lucht in huis zonder toevoerkanalen? Brink Climate Systems presenteert een nieuw ventilatiesysteem dat ventilatie met WTW nu in elke woning mogelijk maakt doordat toevoerkanalen achterwege kunnen worden gelaten. Bij het voor iedereen bereikbaar maken van gezonde lucht, hebben we met verschillende uitdagingen te maken. Hoe gaan we om met de bestaande bouw? Hoe zorgen we er voor dat iedereen toegang heeft tot onze ventilatie-oplossingen? En bovendien, hoe dragen wij als Brink bij aan een …Lees meer »