• Compact, snel te installeren en stil

  Compact, snel te installeren en stil

  De e.sybox mini is een drukverhoger waarin alle componenten zijn geïntegreerd, waaronder de frequentieregelaar, de regeltechniek en een expansievat. Een kwestie van de leidingen aansluiten, instellen op het LCD-display en klaar is Kees. De drukverhoger is zo compact, dat deze op elke plaats geïnstalleerd kan worden, zelfs onder een wastafel of in een keukenkast. Dat kan in alle posities in huis, maar ook buiten met een e.sycap. De speciale watergekoelde motor, de anti-trillingsdoppen en de …Lees meer »
 • Air Excellent koppelt woningen moeiteloos aan een gezond binnenklimaat!

  Air Excellent koppelt woningen moeiteloos aan een gezond binnenklimaat!

  Het Ubbink Air Excellent luchtverdeelsysteem is een innovatief en modulair systeem, dat geschikt is voor alle mechanische ventilatiesystemen met of zonder warmteterugwinning. De eenvoudige koppeling van ronde en halfronde kanalen geeft u optimale ontwerpvrijheid. Dit maakt Air Excellent geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie van woningbouw en kleine utiliteitsgebouwen! Het luchtverdeelsysteem met optimaal verwerkersgemak is ook zeer geschikt voor vraaggestuurde ventilatiesystemen, omdat u de kanalen eenvoudig naar ieder ventilatiepunt aanbrengt.  Flexibele kanalen Het Air Excellent …Lees meer »
 • Compacte thermostatische onderbouw mengkraan met vernieuwd design

  Compacte thermostatische onderbouw mengkraan met vernieuwd design

  Watts introduceert dit najaar een nieuwe generatie verchroomde thermostatische onderbouw mengkranen type MINIMIXing. Dit type mengkraan is uitermate geschikt als bescherming van aftappunten tegen een te hoge watertemperatuur, en biedt een oplossing tegen legionella. Deze nieuwe uitvoering met gestroomlijnd design kenmerkt zich door zijn hoge reactiesnelheid, beschikt over een vergrendelbare temperatuurregeling én is voorzien van een gemakkelijk te vervangen binnenwerk. Geschikt voor commerciële/publieke toepassingen en collectiviteiten: ziekenhuizen, scholen, restaurants, laboratoria etc. KIWA gekeurd. Meer informatie: …Lees meer »
 • Landelijke groothandel opent zestigste vestiging in Gorinchem

  Landelijke groothandel opent zestigste vestiging in Gorinchem

  5 november heeft Warmteservice voor de 60e keer de deuren van een nieuwe vestiging geopend. Ditmaal is de succesvolle keten neergestreken in het Zuid-Hollandse Gorinchem. De nieuwe vestiging in Gorinchem is de vijfde opening van 2018. Eerder opende het familiebedrijf namelijk al vestigingen in Maastricht, Den Haag-Ypenburg, Zaandam en Schagen. “Gorinchem stond al enige tijd op ons netvlies en zijn daarom blij dat we een mooie en goed bereikbare locatie hebben gevonden”, vertelt marketing directeur …Lees meer »
 • TECE douchegoot eenvoudig in lengte aan te passen

  TECE douchegoot eenvoudig in lengte aan te passen

  Bij douchegoten worden aan de beide kopse kanten meestal vulstukken van tegels geplaatst. Dit is geen fraai gezicht. Daarom introduceert TECE een nieuwe douchegoot, die exact in elke doucheruimte past. Want deze TECEdrainprofile kan eenvoudig tijdens de installatie op maat worden gezaagd. Zo worden de tegels niet onderbroken en ontstaat een esthetisch zeer strakke oplossing. Grote maten tegels of natuursteen zijn een trend. Mede door de open en drempelloze douchevloeren creëert dit een ruimtelijke beleving. …Lees meer »
 • Klaar voor de toekomst met een compacte verdeler.

  Klaar voor de toekomst met een compacte verdeler.

  Eindelijk is het zover: met gepaste trots brengt ROBOT dit najaar de nieuwe verdeelunit NEXT op de markt. De NEXT verdeelunit kan in combinatie met een CV-ketel verwarmen en in combinatie met een Warmtepomp verwarmen én koelen. Met de NEXT ben u klaar voor de toekomst! De mensen van ROBOT vertellen u graag meer over de NEXT en andere ROBOT innovaties.    Lees meer »

[logo-slider]

 • High five voor de Ubbink 5-serie!

  High five voor de Ubbink 5-serie!

  De 5-serie van Ubbink is een complete lijn dakdoorvoeren, waarbij design is gecombineerd met topprestaties! Oplossingen voor rookgasafvoer van de HR ketel, mechanische ventilatie, rioolbeluchting of combinaties daarvan. De dakdoorvoeren kenmerken zich door veiligheid, duurzaamheid én installatiegemak. Dankzij de gepatenteerde spiraaltechniek zijn de doorvoeren gemiddeld 20% compacter dan andere modellen op de markt. Ook verkrijgbaar in verlengde uitvoeringen. Kies voor de 5-serie voor een beter resultaat én slank uiterlijk op uw dak! Ubbink 5-serie Rolux …Lees meer »
 • Wolf warmtepompcentrum

  Wolf warmtepompcentrum

  Elke installateur heeft zijn eigen idee van hoe het perfecte warmtepompsysteem eruit zou moeten zien. Groot voorraadvat, klein voorraadvat, zonder buffer, met buffer, met welk vermogen. WOLF introduceert daarom de complete warmtepompcentra CHC. De warmtepompcentra CHC van WOLF combineren flexibiliteit en modulair ontwerp tot complete systemen – altijd in overeenstemming met de eisen, behoeften en wensen van de installateur en eindgebruiker. De complete systemen besparen niet alleen tijd tijdens de planning en onderdelenkeuze, maar ook …Lees meer »
 • DucoBox Eco: uithangbord slimme ventilatie met warmteterugwinning

  DucoBox Eco: uithangbord slimme ventilatie met warmteterugwinning

  Waar een ventilatie-installatie in het verleden vooral optimaal moest kunnen ventileren, wordt nu gezocht naar het summum van ventilatie, duurzaamheid, energiezuinigheid, warmterecuperatie én minimale geluidsproductie, in combinatie met gebruiksvriendelijkheid om de installateur te ontzorgen. Het uithangbord hiervoor? De DucoBox Eco; een slimme ventilatiewarmtepomp die volledig matcht met de huidige en toekomstige wensen en eisen vanuit de markt. Slimme, natuurlijke ventilatie gecombineerd met warmteterugwinning via ventilatieretourlucht en frisse buitenlucht voor toepassing in woningen die het milieu, …Lees meer »
 • Dankzij ‘Green deal’ snelle scholing warmtepompsystemen bij opleidingscentrum GO

  Dankzij ‘Green deal’ snelle scholing warmtepompsystemen bij opleidingscentrum GO

  Ook op de hoogte van het ‘concept klimaatakkoord’? Dan weet u dat dit grote gevolgen zal hebben voor de energievoorziening in Nederlandse huishoudens. aardgasvrije huizen, duurzame energie, CO2-neutraal, zonnepanelen en warmtepompen. Deze laatst genoemde moet het aardgas vervangen en betekent dus veel extra werk voor bedrijven,  installateurs en cv-monteurs. De hoogste tijd om uzelf en uw personeel voor te bereiden en bij te scholen! Een bulk werk dat al op korte termijn flink wat omzet …Lees meer »