• Vaillant introduceert nieuwe hr-ketels

  Vaillant introduceert nieuwe hr-ketels

  De nieuwe ecoTEC plus en ecoTEC exclusive hr-ketels combineren een hoge efficiëntie en comfort met de betrouwbare en stille werking van verwarming en warmwatervoorziening. Dankzij de intuïtieve bediending van het nieuwe touchscreen en het verbeterende ontwerp zijn deze hr-ketels nog eenvoudiger te installeren en onderhouden. Dat betekent voor u scoren in vele opzichten! Kijk voor meer informatie op :https://www.vaillant.nl/professioneel/producten/de-nieuwe-ecotec/  Lees meer »
 • Dit jaar helemaal up-to-date, zonder beursbezoek

  Dit jaar helemaal up-to-date, zonder beursbezoek

    Op een verrassende manier kom je meer te weten over digitalisering, de nieuwste verwarmings- en koelingsoplossing en hoe je leidingwerk nóg gemakkelijker aanlegt. Kortom de allernieuwste innovaties om je klanten nog beter te helpen. Maar ook hoe je zelf tijd en dus geld bespaart.  De show is op drie verschillende momenten Maandag 17 mei 19:00-20:00 uur (avondshow) Dinsdag 18 mei 11:30-12:30 uur (middagshow) Donderdag 20 mei 08:30-09:30 uur (ochtendshow) Aanmelden kan via deze link: …Lees meer »
 • Webinar Intelligente persmachines die ontzorgen

  Webinar Intelligente persmachines die ontzorgen

  Op 28 april om 16:00 uur start het Viega webinar ‘Intelligente persmachines die de vakman ontzorgen’. Tijdens het kosteloze seminar maakt u kennis met alle voordelen van de nieuwste generatie persmachines van Viega. Hoe ‘smart’ werkt u binnenkort? Leer er alles over tijdens ons seminar. Geïnteresseerd?  Meldt u hier aan.Lees meer »
 • Woonstad Energie Challenge oplossing in de praktijk gebracht!

  Woonstad Energie Challenge oplossing in de praktijk gebracht!

  Eind 2019 zijn Breman en Itho Daalderop met hun Collectief Hybride Systeem uitgeroepen tot winnaars van de Woonstad Energie Challenge. De inschrijving betrof het op een innovatieve manier verduurzamen van portieketagewoningen via het Collectief Hybride Systeem. Onlangs is dit voor bewoners van de Josephstraat in Rotterdam in de praktijk gebracht. Het Collectief Hybride Systeem Dit klimaatsysteem bestaat uit één Itho Daalderop HP-S 130 warmtepomp waarmee 3 tot 4 appartementen van woningverwarming worden voorzien. In elk …Lees meer »
 • Zeer compacte WTW-unit

  Zeer compacte WTW-unit

  Excellente Lucht In Kleine Woningen En Appartementen De nieuwe Flair 200 van Brink Climate Systems is klein van formaat, maar groots in prestaties. De meest compacte variant uit de Flair-familie is vanwege het formaat en de prestaties uitstekend geschikt voor zowel nieuwbouw als vervanging in kleine woningen en appartementen en andere projectmatige bouw. Overal toepasbaar Albert van Lohuizen, Commercieel Manager bij Brink: „Wij zijn altijd bezig met innovatie om de lucht in huis voor iedereen …Lees meer »
 • Kies zélf de kleur die past bij je interieur.

  Kies zélf de kleur die past bij je interieur.

  Dat is de slogan waarmee Intercool het nieuwe Toshiba wandmodel Haori introduceert. De Haori biedt de unieke mogelijkheid om zelf te bepalen hoe de airco wordt afgewerkt. Of er nu gekozen wordt voor ingetogen grijs, stijlvol antraciet of voor een opvallende kleur. Het is allemaal mogelijk met de Haori, doordat de stoffen hoes die over de kap bevestigd zit, makkelijk uitgewisseld kan worden. Buiten dat de kleur makkelijk aangepast kan worden, heeft de Haori nog …Lees meer »
 • Subway 3.0 – Designed for Life

  Subway 3.0 – Designed for Life

  De meest succesvolle badkamercollectie van Villeroy & Boch is vernieuwd. Maak kennis met Subway 3.0: een mooie collectie met een functioneel, universeel en tijdloos design en geschikt voor een grote doelgroep.   In deze nieuwe collectie vind je een ruim aanbod van fonteinen en wastafels in diverse formaten met een moderne vormgeving, zoals dunne wanden en strakke lijnen in White Alpin, glanzend wit, of in het moderne Stone White, een mat witte tint. Combineer ze …Lees meer »
 • Nieuw: Remeha airconditioning

  Nieuw: Remeha airconditioning

  Altijd een aangename binnentemperatuur met Remeha! Remeha Diva airconditioning bestaat uit een compleet assortiment voor koelen en verwarmen. De binnen units zijn leverbaar in wandmodel, plafondonderbouw, cassette uitvoering en kanaal-inbouw. De modellen zijn verkrijgbaar in mono-en multi-splituitvoering. Zo biedt Remeha voor elke situatie een passende oplossing. Bekijk het aanbod op remeha.nl/aircoLees meer »
 • Sneller, Sterker, Slimmer

  Sneller, Sterker, Slimmer

  Steeds meer installateurs ontdekken de voordelen van de GROHE inbouwreservoirs. De Rapid SLX geeft je toegang tot alles wat vandaag verkrijgbaar is en bereid je voor op alles wat morgen zal brengen. Bekijk op rapidslx.grohe.nl het enthousiaste verhaal van Installatiebedrijf Van Gerven.  Lees meer »
 • ACO introduceert de mooiste douchegoot: de ShowerDrain S+

  ACO introduceert de mooiste douchegoot: de ShowerDrain S+

  Wie denkt dat een douchegoot een onbelangrijk onderdeel van de badkamer is, heeft het goed mis! De vormgeving van de badkamer krijgt steeds meer aandacht en de douchegoot is hierbij een onmisbaar design-element. Om potentiële ergernissen over de inbouw en onderhoud van een douchegoot voor altijd de kop in te drukken introduceert ACO de ShowerDrain S+. Deze minimalistische design douchegoot won de Red Dot Design Award 2021. Eindeloze schoonheid, eenvoudig te reinigen en eenvoudig in …Lees meer »