Meer

De innovatieve AEROPLUS WRG combineert maximale warmteterugwinning met talrijke functies voor meer ruimtelijk comfort. Deze unieke compacte wandventilator regelt gelijktijdig de toe- en afvoerlucht in een systeem. Daarnaast heeft de AEROPLUS WRG een laag geluidsniveau, uitstekende luchtprestaties en een hoge geluidsisolatie.
De drukstabiele ventilatoren bieden ook tastbare voordelen: ze zorgen op betrouwbare wijze voor de gewenste luchtuitwisseling, zelfs bij een hoge winddruk op de gevel.

De AEROPLUS WRG is energiebesparend en heeft een warmteterugwinning tot 93 %. De roterende warmtewisselaar maakt het mogelijk om uitstekende technische waarden te bereiken met een aantrekkelijk, uiterst compact ontwerp van de behuizing.
De optie om de warmteterugwinning uit te schakelen maakt ook passieve koeling tijdens de zomermaanden mogelijk. Met behulp van een temperatuur- en vochtigheidssensor regelt de AEROPLUS WRG automatisch de ventilatie naar behoefte.
In de smart versie wordt de AEROPLUS WRG bediend via de SIEGENIA Comfort app en wordt hij automatisch gestuurd door een CO2-sensor. Beide varianten zijn geschikt voor externe bediening en voor eenvoudige integratie in het gebouwbeheersysteem.

Meer informatie vindt u hier