Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 49 seconden

Iedereen die Karel volgt, weet dat hij graag zijn eigen innovaties aan de man brengt. Zo is hij de uitvinder van Aquapower, een revolutionair systeem dat stroom en water combineert. Of wat te denken van de Turbo flush, het toiletspoelsysteem dat nooit remsporen achterlaat (of glazuur aan de toiletpot). U ziet het, Karel had met zijn uitvindingen eigenlijk al menig VSK-award in de wacht moeten slepen.
Vorige week kwam Roel Slager van RSS installatie uit Staphorst zo’n fantastische uitvinding van onze ‘Steve Jobs van de installatietechniek’ tegen. Hij stuurde ons direct een foto door. Karel had dit keer een ultiem recyclingsysteem geïnstalleerd. Een vernuftige constructie zorgt ervoor dat dit cv-systeem voortaan geen druppel water meer verspilt. Karel had simpelweg het overstortventiel aangesloten op het vulsysteem van installatie. Elk spatje uit de ketel kan op deze wijze weer linea recta terug het systeem in.

Roel besloot uiteindelijk toch maar een normale vulkraan aan te brengen, zodat het vullen toch net wat makkelijker gaat.