Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 57 seconden

Na een verkwikkende zomervakantie is Karel weer vol enthousiasme met zijn dagelijkse werkzaamheden aan de slag gegaan. Zijn agenda staat inmiddels overvol; er komen weer drukke tijden aan voor onze handige klusser. Begin deze week wist Karel al op fenomenale wijze wat keteltjes te monteren. Woensdag bezocht hij een klant die graag de elektra en waterleiding in de keuken wilde laten verleggen vanwege de aanschaf van een nieuwe keuken met kookkraan.

Nu had Karel de laatste tijd wel eens wat gelezen over totaalconcepten die met elkaar samenwerkende leveranciers op de markt brengen. Van die ‘Energieneutraal makende pakketten’. Zoals u weet gaat Karel met zijn tijd mee, dus een gloednieuw totaalconcept leek hem wel wat voor deze klant. “Het is toch eigenlijk belachelijk om die elektra en waterleiding zo ver uit elkaar te leggen, zeker nu de klant een kookkraan heeft aangeschaft voor in zijn keuken. Zo’n kraan heeft tenslotte water én stroom nodig om te kunnen functioneren”, mompelde Karel wat voor zich uit.

Het resultaat mag er zijn. Een door Karel zelf ontwikkeld concept: Aquapower.  Handen wassen zal voor de klant vast een hele nieuwe ervaring worden.