Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 58 seconden

kpn-thermostaatOok KPN begeeft zich op de markt van de slimme thermostaat. Het product is online verkrijgbaar voor zes euro per maand in combinatie met een tweejarig contract. Het pakket bestaat uit een slimme thermostaat, een app om deze te bedienen en een module die een koppeling maakt met de verwarmingsketel. De internetaansluiting hoeft niet van KPN te zijn. Klanten die al de beveiligingsoplossing KPN SmartLife Veilig hebben, kunnen hieraan de slimme thermostaat koppelen. Dit betekent dat als je de deur uitgaat en je het alarm inschakelt ook direct de temperatuur omlaag gaat.

De nieuwe dienst KPN SmartLife Comfort gaat zich over de thermostaat ontfermen. Grote voordeel is, aldus de dienst, dat gebruikers onafhankelijk zijn van een energieleverancier. Er kunnen vooraf verwarmingsschema’s worden ingesteld. Via een app op tablet of smartphone heeft de klant controle over het energiegebruik en kan hij de verwarming beheren.

De slimme thermostaat die KPN aanbiedt, wordt geproduceerd door Plugwise.

KPN werkt aan een reeks smart home-diensten: nieuwe diensten die met connectiviteit het leven in en om het huis makkelijker en leuker maken. De komende tijd wordt de reeks van smart home-toepassingen verder uitgebreid.

[related_post themes=”text”]