Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 70 seconden

XylectXylem lanceert haar geheel vernieuwde online pomp- en mixer selectietool Xylect, waarmee productselectie voor de Xylem-merken Flygt, Godwin en Lowara nog eenvoudiger wordt.
In samenwerking met engineers en water- en afvalwaterspecialisten heeft Xylem op basis van gebruikersfeedback haar productselectietool Xylect beduidend intuïtiever en gebruiksvriendelijker gemaakt. De nieuwe Xylect maakt productselectie gemakkelijker dan ooit, met de mogelijkheid om op basis van de specifieke gebruikerswensen de ideale wateroplossing te vinden met de Xylem-merken Flygt, Godwin en Lowara.

“Naast de facelift is de snelheid geoptimaliseerd en is de product database uitgebreid. Bovendien is de zoekfunctionaliteit zodanig verbeterd dat er voor iedere toepassing eenvoudig en snel het juiste product geselecteerd kan worden.” aldus André Pellis, Technical Marketeer.

Xylect features:

– Een snelle, intuïtieve navigatie en verbeterde workflow;

– Doelmatige zoekfuncties voor nauwkeurige resultaten;

– Grotere grafieken en verbeterde analysemogelijkheden;

– Verbeterde ‘Projecten’-rubriek voor uw engineering projecten.

Naast de online versie kunnen gebruikers de Xylect App downloaden. De Xylect app is beschikbaar op www.xylect.com de App Store en Google Play.

Met de Xylect app kunnen gebruikers altijd en overal de voor hun meest geschikte oplossing vinden door op product type, toepassing of op basis van benodigde opvoerhoogte en capaciteit te zoeken.

Voor meer informatie: https://www.youtube.com/watch?v=PGC5JdYFrsc

Downloadlinks

Xylect voor Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xylect

Xylect voor iOS:

https://itunes.apple.com/us/app/xylect-mobile/id513268679?mt=8